Совршен подарок за жената

S

Stef Bachatero

Гостин
Да и направиш мало изненадување во некоја дискотека.
И правиш атмосфера се договараш со DJ и даваш на девојката бакшиш да ти ги донесе тие работите како вино,црвена ружа и кадифено мече со I love you и покажуваш дека ти значи и таа е среќна што те има во твои прегратки :)

Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Според мене нема универзален совршен подарок за жена.Треба доволно да ја познаваш жената за да знаеш што на неа би и било совршено и најубаво.Според мене се што е направено со љубов и мерак би било најубав поклон :)

Член од
24 јули 2008
Мислења
666
Поени од реакции
134
некој предлог за поклон за девојката? :D т.е. нешто друго со поклонот....... поклон веќе имам купено, ама ако можи некој предлог од девојкиве од форумот, како да изгледа сето тоа средено..... инаку поклонот е парфем..... го заборавив точно како се викаше ама не е ни важно...... ајде предлози како да го средам сето тоа ...... до 28ми овој месец.... за 6 дена ..... фала однапред :D

Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Ако е нешто за годишнина или некоја важна дата можеш да ја викнеш кај тебе,да седите и онака рандом да и кажеш да иде да види нешто во собата,или пак да ти донесе нешто од соба,и таму убаво да го имаш средено парфемот,во некоја украсна кеса и да го види :D Мој совет нека има и некоја мала порака со тоа,повеќе на тоа ќе се израдува :pipi:Барем јас така мислам :D

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
некој предлог за поклон за девојката? :D т.е. нешто друго со поклонот....... поклон веќе имам купено, ама ако можи некој предлог од девојкиве од форумот, како да изгледа сето тоа средено..... инаку поклонот е парфем..... го заборавив точно како се викаше ама не е ни важно...... ајде предлози како да го средам сето тоа ...... до 28ми овој месец.... за 6 дена ..... фала однапред :D
Вака сега дада да те подучи.
Ќе и` кажеш дека си се почастил и си си купил нов парфем за тебе и кога ќе те праша која марка, ќе и` кажеш, чекај сега ќе ти го покажам. И го вадиш женскиот парфем. Гледајќи ја нејзината збунета фаца ти ќе кажеш, чекај да го пробам, за да ми кажеш како ми стои. Ќе го земеш, ќе го отвориш и ќе ја шприцнеш на вратот (нејзиниот врат, немој тука утка да направиш :)). И потоа, ќе ја гушнеш/мушнеш цврсто, ќе се протриеш малку на местото каде си шприцнал, ќе ја бацнеш под увцето и со насмевка ќе и` кажеш: БАШ МИ ПАШЕ! :X3:

П.С. Леле Бисеро колку си станала лејм. :LOL:

Член од
24 јули 2008
Мислења
666
Поени од реакции
134
Ако е нешто за годишнина или некоја важна дата можеш да ја викнеш кај тебе,да седите и онака рандом да и кажеш да иде да види нешто во собата,или пак да ти донесе нешто од соба,и таму убаво да го имаш средено парфемот,во некоја украсна кеса и да го види :D Мој совет нека има и некоја мала порака со тоа,повеќе на тоа ќе се израдува :pipi:Барем јас така мислам :D
Порака секако дека ќе има, фала на совет :D
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 21:55 ---
Вака сега дада да те подучи.
Ќе и` кажеш дека си се почастил и си си купил нов парфем за тебе и кога ќе те праша која марка, ќе и` кажеш, чекај сега ќе ти го покажам. И го вадиш женскиот парфем. Гледајќи ја нејзината збунета фаца ти ќе кажеш, чекај да го пробам, за да ми кажеш како ми стои. Ќе го земеш, ќе го отвориш и ќе ја шприцнеш на вратот (нејзиниот врат, немој тука утка да направиш :)). И потоа, ќе ја гушнеш/мушнеш цврсто, ќе се протриеш малку на местото каде си шприцнал, ќе ја бацнеш под увцето и со насмевка ќе и` кажеш: БАШ МИ ПАШЕ! :X3:

П.С. Леле Бисеро колку си станала лејм. :LOL:
Ми се допаѓа ова со парфемот...... најверојатно така и ќе направам :D фала за идејата

Член од
21 октомври 2013
Мислења
150
Поени од реакции
320
Има жена шо не сака цвеќе? :pipi:
Секој маж може да си го дозволи, една ружичка фино накинџорена е стотина денари, така што на човек не му треба дури ни повод за да и подарува на саканата цвеќе одвреме навреме.

Се друго е релативно и зависи од пригода,возраст и карактер на девојката/жената. Има такви уживаат у накит, у часовници, у долен веш.. совршен подарок за жена нема, пошто секоја жена е планета сама за себе. А, и многу зависи дали ке е у ПМС кога ке и се врачува поклонот, за да не го тресне од глава :vozbud: жена, и се е можно.

Јас уживам во чоколадо и книги. Ни еден парфем ни сувенир ни мече (бљак) не ме радувал толку колку букс и чоклитс, па ако уз тоа части и кригла... мх мх :love:

Kajgana Shop

На врв Bottom