За мене зборам...Ружа, секси долна облека, уметничка слика, книга, напишана песна, или цртеж со некакво значење....
...:nesvest: Kao ја да го пишав. Вага си или што?
Ахм... По редослед, почнувајќи од најмалку интересното за мене, завршувајќи со она што најмногу го сакам од се`.
Козметика кај мене – НЕ. Ем ќе ја употребувам на сила (или нема ич), ем ќе ја снема за извесно време.
Накит исто не сакам. Иако... Алка или привезок (друго не) со некакво знакче, форма, симбол, дата, буква, име... Такви работи сакам. Со другарка ми имавме ланчиња, привезокот беше на два дела, и на нејзиниот беше нешто мое, на мојот нејзино. Ипак, таква работа би носела само со многу блиска личност.
Оригинално ЦД може. Филм или музика или игра, сеедно. Ок, не е сеедно. Не може How to lose a Guy in 10 Days пошто кога веќе поклонуваш филм, поклонуваш нешто... Подлабоко.
Билети за некаде. Концерт, друго... Тешко. Мислам, ако има тој период нешто.
Книга. Секогаш, секогаш, ама секогаш и` се радувам.
Цвечка! :icon_bigg Ми рекоа дека изгледам како да ќе истепам некого ако се осмели да ми поклони цвеќе. Факјубе, не знаете на едно кокиче само како му се израдував. И на секое проаѓање по ходник го ѕиркав и му се смеев. Нa! :kreten:
И нешто што кај мене пали секоја прилика и секое време... Чоколадо.:girlinluv: Било која форма и димензија. БЕЗ ДОДАТОЦИ И ТРАКАТАНЦИ. Најобично, чисто чоколадо.
Песна. И два стиха да се, најмногу би ме допреле. Priceless. :back: