Совршен подарок за жената

Член од
14 април 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
Diamonds are a girl's best friend :)
Ne bi bilo loso da dobijam takov podarok.

Ako nemoze dijamanti nesto od Swarovski ke zavrsi rabota.
 

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
За малце ќе кажев оригинал музичко ЦД, или некој од моите омилени филмови на ДВД, или оригинал убаво упакувана игрица, или книга... ама после ми текна дека темава е во мода и убавина.

Поише ме радува козметика него накит, пошо накит многу нешо не носам, а особено не бижутерија (а тоа најчесто се поклонува).
Највише ме радува облека или некој моден додаток.
А ван конкуренција - најдобар поклон според мене - е да добијам ’гифт сертификат’ со одреден износ за некоја продавница, па сама да идам и да ги потрошам парите онака како шо ја сакам. За жал, на глупите наши претприемачи уште не им текнало да го воведат тоа, иако нонстоп идат ’по роба’ низ светот.
 

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Јас лично обожабам третмани , пример да ми купи картичка за на масажа или спа . Можи и чицтенје лице некој козметички третман ...
Иначе поклон ако е од милиот да е поклон во кој влозил малце труд да го смисли а не пари.
 

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
ЦВЕЌЕ...
Или некој добар накит...
Ама во секој случај цвеќе
И да битно е кој ми го подарил, зашо може и чоколатце да е и да ми напраи најголем ќеф ако е од некој што ми значи...:wub:
 

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
сите подароци се убави, јас најмногу сакам и добивам бижутерија или некои додатоци,како ташнички,некој убав каиш и сл. од сите подароци досега најмногу ми се допаѓаат кутиите за накит и сетот шминки,воедно тоа е она што го подарувам и јас
 
Член од
22 март 2008
Мислења
18
Поени од реакции
2
Go pametam podarokot za mojot sedumnaeseti rodenden. Drugarkite se pojavija na vrata so 17 crveni ruzi na vrata.Sakam takvi podaroci, podaroci koi pokazuvaat kolku ve poznava onoj koj vi podaruva nesto. I jas sakam da podaruvam, naj ubavo mi e koga ke vidam na liceto na onoj na kogo sum mu podarila nesto prijatno iznenaduvanje. Zenite sakaat podaroci, sakaat da im se podaruva nesto bez nekoja posebna pricina. Ako ne mozete da podarite ona sto bi sakale zatoa sto nemate pari, na zena podarete i ubav zbor, potsetete ja kolku taa vi znaci vo zivotot.
 

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
За мене совршен е секој подарок кој е даден со љубов и е даден пред се од се срце. Тоа не мора да е нешто купено.. баш напротив ако некој самиот се потруди нешто да направи и вложи труд подарокот треба многу повеќе да го цениме.

Денес јас бев изненадена со подарок.. Пред се начинот на кој ми беше подарен беше незаборавен.. Ме чекаше дечкото да излеземе малку на прошетка и требаше да одиме низ мобилари за да си купам мобилен. Но јас веќе имав одлучено за модел па преостануваше да ги прочешламе цените. Влегов во автомобилот и тргнавме и на следниот паркинг застана со колата и ми рече.. ајде да прошетаме прво малку па после ќе гледаме, и викам ајде.. и се спрема нешто чепка под воланот и одеднаш слушам звук на звонење на телефон.. и му велам.. ти звони телефонот јави се.. ми вели, чив? мојот?? Не ми звони.. грешка си :) и се врткам наоколу не сфаќам како тоа јас го слушам звукот на мелодијата како што звони неговиот мобилен а ми тврди дека неговиот телефон не звони... хммм и му велам па денес со кој си се возел сигурно му испаднал и се вртам позади почнувам да барам а и он се прави како демек бара, и гледам позади седиштето мое подарок и од него доаѓа звонењето :vozbud: и му велам.. што е ова?? и ми вели не знам... отвори.. И јас веднаш сфатив.. Го купил телефонот а начинот на кој ме изненади.. навистина моментот не можам да го опишам.. После дооолго време не можев да се смирам од возбуда :vozbud:
 

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Со насмефка и љубоф (па макар и 30 кубици дрва):hippie:
 

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
секси долна облека у црвена боја
 

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
За мене зборам...Ружа, секси долна облека, уметничка слика, книга, напишана песна, или цртеж со некакво значење....
 

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
За мене зборам...Ружа, секси долна облека, уметничка слика, книга, напишана песна, или цртеж со некакво значење....
...:nesvest: Kao ја да го пишав. Вага си или што? :pos:


Ахм... По редослед, почнувајќи од најмалку интересното за мене, завршувајќи со она што најмногу го сакам од се`. :icon_lol:

Козметика кај мене – НЕ. Ем ќе ја употребувам на сила (или нема ич), ем ќе ја снема за извесно време.

Накит исто не сакам. Иако... Алка или привезок (друго не) со некакво знакче, форма, симбол, дата, буква, име... Такви работи сакам. Со другарка ми имавме ланчиња, привезокот беше на два дела, и на нејзиниот беше нешто мое, на мојот нејзино. Ипак, таква работа би носела само со многу блиска личност.

Оригинално ЦД може. Филм или музика или игра, сеедно. Ок, не е сеедно. Не може How to lose a Guy in 10 Days пошто кога веќе поклонуваш филм, поклонуваш нешто... Подлабоко.

Билети за некаде. Концерт, друго... Тешко. Мислам, ако има тој период нешто. :)

Книга. Секогаш, секогаш, ама секогаш и` се радувам.

Цвечка! :icon_bigg Ми рекоа дека изгледам како да ќе истепам некого ако се осмели да ми поклони цвеќе. Факјубе, не знаете на едно кокиче само како му се израдував. И на секое проаѓање по ходник го ѕиркав и му се смеев. Нa! :kreten:

И нешто што кај мене пали секоја прилика и секое време... Чоколадо.:girlinluv: Било која форма и димензија. БЕЗ ДОДАТОЦИ И ТРАКАТАНЦИ. Најобично, чисто чоколадо.


Песна. И два стиха да се, најмногу би ме допреле. Priceless. :back:
 

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.595
Поени од реакции
1.695
Хм, букет црвени рози и чоколадо, а за специјални прилики и нешто друго :back:
 
E

elence*$

Гостин
за мене најдобар подарок би било кутија чоколадо, или една ружа, па не ни мора да е ружа се радувам на било какво цвеќе:pipi: :) и многу сакам долна облека, ама секако да е убава, а не ко шо и се деси на сестрами, една жена и донесе ооооогромна домаќинска гашта, шо бтв би била ко за баба :pos: ама не и ја даде на баба, си ја зачува за спомен :pos:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom