Совршен подарок за жената

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Што мислите?
Кој е совршен подарок за жената?
Има ваква тема, но оваа е малку поразлична.
Значи мора да се одлучите за нешто кое е во мода.
Дали тоа се фармерки, кристални шнолички, накит, не е битно, најважно е, што би подариле?

Јас би подарила менѓушки, некои кристални убави, долги....мх мх мераци. Или прстен, марама, каиш... зависи од годините на жената:icon_lol:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Јас мислам....... прстен, чевли, но само ако жената ги одбере претходно, ланче или цвеќе.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
ja najmnogu sakam obetki,razlicni po vid:moze dolgi,kratki,vo bilo kakva forma ili boja(btw obozavam rozevi ili tirkizni)..potoa ubav poklon e nekoj golem PARICNIK ili tasna...

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Силиконски цицки е совршен подарок за жена.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.155
Поени од реакции
11.899
Совршениот подарок за жената претставуваат парите. Со нив таа знае што и треба и што да си купи. Без зафркавање.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
А за колку пари станува збор?:icon_lol::icon_lol:

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.155
Поени од реакции
11.899
Тоа зависи од мноогу фактори. :kez:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Што знам. Парфем, колекција некоја (купка, млеко за тело, сапун, стикче) или накит (зависи што носи: злато, сребро, бижутерија).

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Ah so ovie podaroci znaci nervi kinam koga treba da kupam podarok,a nemam nikakva ideja. Za bliski lugje lesno mi e,zatoa sto im go znam vkusot,ama za drugi....
Za zena (zavisi od godinite),bi poklonila parfem,obetki,nesto od bizuterija(ako znam deka saka da nosi),cveke,cokolada,cd so muzika sto ja saka,nesto od kozmetika valjda...itn :)
Lele kaj me potsetivte...da smislam sto ke i kupam na mama za rodenden :raz:

Член од
18 септември 2005
Мислења
318
Поени од реакции
12
-ланче
-алка
-прстен
-марама
-ташна
-каиш
-новчаник
-мобилен телефон
-долен веш
Се е идеално има уште многу ама пред се треба добро да ја познавате личноста на која и подарувате за да можете да подарите некои од наведените погоре предмети(мислам на поинтимните)

N

NeMiRnA

Гостин
Casovnik,obetki,nakit(belo zlato ili bizuterija nikako zolto zlato-stvar na vkus)swarovski kristali bi bile sovrseni,kniga,cd so relaksiracka muzika,hmmmm....marama,cveke,parfem,karti za nekoja super manifestacija na primer nekoja teatarska predstava(da vi ja preporacam kupidona:) )

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
Aбе убаво кажаа погоре пари:).Нек ми дае пари па ја ќе си купам што сакам:icon_lol:
Само што кај мене има еден мал проблем по тоа прашање што лично дечко ми доста го мачи:icon_lol:Мене ми е битно колку некој посветил време да ми одбере нешто што ми се свиѓа и да ми го подари и самото тоа да му текне да ми подари нешто а ако ми даде пари ми изгледа како да не се замара и да го прави тоа ради реда.

За мене совршен поклон...хм..Обожавам накит и ташни! Особено накитот на swarovski според мене е идеален поклон.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Иако подарениот коњ не се носи на забар, многу би се разочарала ако дарителот ме “изненади“ со просечен подарок.
Најдраг подарок ми е кутија инстант пире, со преубаво стрипче нацртано на кутијата. Било забележано дека некогаш сум пријавила недостаток од инстант пире. Тоа почитувам. Читање на ситните сигнали.
Значи - не постои универзално добар подарок кој би ја направил срежен секоја жена.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Не сакам на мои блиски да поклонувам работи што се трошат, како на пример парфеми и сл. За изминатиов празник главоболка добив ама мислам дека пријатно и убаво ги изненадив сите. Ако веќе излезам и се решам да купам нешто се трудам да го погодам и најчесто ми успева. Значи тоа би било нешто како накит, часовник, долен веш, ташна ... зависи што сака најмногу личноста на која и избирам:kajg:

Член од
13 март 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
StormAngel напиша:
Силиконски цицки е совршен подарок за жена.
[Едитирано од модератор: прочитај ги правилата како за почеток бидејќи гледам дека си нов член и без вреѓање]
jas mislam deka najubav podarok za edna zena e eden socen baknez

Kajgana Shop

На врв Bottom