- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 4.156
Exide сами се рекламираат како премиум бренд ама многу луѓе што купиле Exide после 1-2години им откажал.
Нема којзнае колку врска тоа премиум бренд не премиум! Мада премиумот е за некоја година живее подолго.Exide сами се рекламираат како премиум бренд ама многу луѓе што купиле Exide после 1-2години им откажал.
Zdravo go vidov problemot sto go imas i jas go imam istiot problem so golf 6 1.4 plin.Posetiv poveke majstori no segde istiot odgovor kolata e vo red nemas nikakov problem.Vo meguvreme dane go resi problemot nekako.Bi ti bil zahvalen mnogu ako imas nekakva informacijaЗдраво, имам Астра 1.4 класик 2009г на плин и скоро секогаш на ладен старт пали на второ верглање, а ако е уште топла пали на прва. Сега кога затопли некаде јуни месец почна многу лошо да пали, верглам по 5/6 пати и повеќе, и многу често се случува првите минути да паднат вртезите и да не прима гас, а понекогаш има и детонација. Ја проверив бензинската пумпа и таа е во ред. Дали е до некој сензор на пр. на радилица
Пробајте кај плинекс дрво декорZdravo go vidov problemot sto go imas i jas go imam istiot problem so golf 6 1.4 plin.Posetiv poveke majstori no segde istiot odgovor kolata e vo red nemas nikakov problem.Vo meguvreme dane go resi problemot nekako.Bi ti bil zahvalen mnogu ako imas nekakva informacija
Зависи колку ќе поминуваш километра на годишно ниво. За 7000 илјади или помалку воопшто не се исплати плин оти само додатни проблеми и сервиси ќе имаш, инаку потрошувачка околу 8-9 литра низ град бензин, на отворено 5-5.5 л али со строго пензионерско возење.Мислење за Пунто бензинец 1.2 16v 2003/4 170 000km,doneseno od SH. Потрошувачка и одржување и вреди ли да се стави плин?
Некој да помогне?Зошто на голф 5 2.0 тди на двозонска клима коа ќе пуштам парно, топло дува единствена ако двете подесувања се на HI(HI мислам дека е 30 степени), ако го ставам на 29 енормна е разликата и уопште не се осеќа дека од вентилацијата дува топло што не е случај кога е на HI, некој може да помогне?
Провери го маслото, горат уље тие мотори, башка бензинец на 160 000 км е многу, животниот век на поновите бензинци е значително краток околу 200 000 макс со целосно одржување. Плус 1.4 со тие коњи, е многу веројатно да гори масло. Ауспухот со прст провери го дали има уље пред да ја купишМислење и искуства за Голф 6 1.4 тси 160кс 2010год, како се со потрошувачка и дали имаат маани некој познати? Инаку возилото што го гледам е во топ состојба, редовно сервисирано на 160000 километри, швајцарско ..
на нет читам дека имаат најчест проблем со ланчето и затегачите( ако знае некој нешто за ова нека сподели) , треба порано и понавремено да се менуваат и добро масло само и бензин 98/100 ... а баш ова ланче, затегач и мал сервис е напраен на колата пред 1 месец.Провери го маслото, горат уље тие мотори, башка бензинец на 160 000 км е многу, животниот век на поновите бензинци е значително краток околу 200 000 макс со целосно одржување. Плус 1.4 со тие коњи, е многу веројатно да гори масло. Ауспухот со прст провери го дали има уље пред да ја купиш
Мислење за Пунто бензинец 1.2 16v 2003/4 170 000km,doneseno od SH. Потрошувачка и одржување и вреди ли да се стави плин?
бегај подалеку од фолцваген бензин, срање им се моторите. Ако сакаш нешто добро гледај некоја со MPI моторче, можеш плин лесно да си уградиш и не се замараш.на нет читам дека имаат најчест проблем со ланчето и затегачите( ако знае некој нешто за ова нека сподели) , треба порано и понавремено да се менуваат и добро масло само и бензин 98/100 ... а баш ова ланче, затегач и мал сервис е напраен на колата пред 1 месец.
ако некој знае да пише што може да е проблемот ако брзо се губи антифризот пример денес се става нов за недела дена до мин е.Што може да е проблемот и дали е сериозно?