Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Дали знај некој како се проверува лагер на тркало? Некој ептен малку ми зуе (највероватно ке ги сменам сите комплет) ама ме интересира кој е. Значи чекам инструкции. Само да не бидат од типот земај хебла, чекан и отватај едно по едно.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
eјј баш некни си праев некој план, на пример дали би можело да се пресече застава 101, дека напред се долги интересно ќе излгледа кабрио а? ај коментирајте баш ме интересира...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
asfalt напиша:
eјј баш некни си праев некој план, на пример дали би можело да се пресече застава 101, дека напред се долги интересно ќе излгледа кабрио а? ај коментирајте баш ме интересира...
Имаше фотошоп изработки на 101 и 128... Барај ги назад во темава... Или во реставрација беа??? Или некоја тема Застава 101? Некој поупатен нека пиши.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Dzish напиша:
Дали знај некој како се проверува лагер на тркало? Некој ептен малку ми зуе (највероватно ке ги сменам сите комплет) ама ме интересира кој е. Значи чекам инструкции. Само да не бидат од типот земај хебла, чекан и отватај едно по едно.
Ќе ја крениш колата и можиш на тркалото пробваш дали има луфта , или ако свири и зуја во вожење не чини :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
ragazza напиша:
Ќе ја крениш колата и можиш на тркалото пробваш дали има луфта , или ако свири и зуја во вожење не чини :)
Тој начин познат ми е... Финтата е некој да не знае без кревање :) А зуе ептен малку во возење, можно е да нема луфта сеуште= ке си чекам да зуе појке па ке отвори и луфта.

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Dzish напиша:
Тој начин познат ми е... Финтата е некој да не знае без кревање :) А зуе ептен малку во возење, можно е да нема луфта сеуште= ке си чекам да зуе појке па ке отвори и луфта.
Туф , јас си реков ќе те научам нешто ново , епа тогаш само мајстор некој прашај , трето нема :)

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Dzish напиша:
Види некое штрафче да не ти зуе :) хехехе

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не ке да е штрафче... Зуе тивко на брзина 80-90. Инаку не. Сега шознам... ке го повозам уште некои 300-400 км па ке оди на сервис. Ке кажат што го боли :)

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Може местото на прашањево не е тука но извинете не знам каде да се обратам
Дали некој има информација каде во скопјево...
Изработуваат спојлери , браници со мрежа за коли и такви работи.
Ми треба ваква информација за итно..
се надевам на ваша помош

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Ух Scorpio заборавив како се викаа...
AVJ (Auto Vule Junior) за мотор тјунирање е 02 32 31 466 и 32 31 471
ставаат чипови тие...

А за пластични работи...имае едни Тuning не знам шо...албанци беа и добри беа...се имаат алал им вера...ама ич не ми текнува...ни адреси ни точно име

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Dzish напиша:
Не ке да е штрафче... Зуе тивко на брзина 80-90. Инаку не. Сега шознам... ке го повозам уште некои 300-400 км па ке оди на сервис. Ке кажат што го боли :)
А да идеш да си привериш каишите дали сите ти се ок.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Bacillus gagous напиша:
А да идеш да си привериш каишите дали сите ти се ок.
Не бе какви каиши :) Ова дефинитивно е лагер на тркало. Само ме интересираше кој е. А инаку ставив нови каиши пред 2 месеци.

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
i eden drugar imase nekoe cudno zuenje...
i on imase staveno novi kaisi i isto taka negirase... pa iskoci pak nesto od kaisot deka e...
ali ne deka e osteten ili nesto slicno...
zuenjeto bilo ko demek normalno...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Не бре луѓе... Немаше гајле до пред 2 недели. А 100% сум сигурен дека е лагер. Баталете каиши ова она... Вие немате возено Лада... На Ладата ако не е стегнат штрафот на лагерот прописно (а лесно знае да се олабави) или ставиш фуш лагер... Се топи за 2 недели. Имам лагери лагери менувано... Еднаш Руски, еднаш Украински, па на крај погодив ко поарни Италјански па после сите такви ги ставав.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Ме интересира колку е од прилика цената за Голф 1.. Бензинец 1100 кубици.. Добро е зачуван.. каросеријата е ок..

Kajgana Shop

На врв Bottom