- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 274
- Поени од реакции
- 5
Кога веќе почнавте со муабетов, јас да прашам- Мицубиши еволушон колку пари е? Многу звер кола е тоа еј...
Не бе помалку беше (ова на интернет што сум гледал) едно 25000 е, можда најаката верзија е толку. Ама едно е сигурно- вреди за парите! Па поршиња претркува бе!The Blob напиша:Ако бараш Evo вистинско, тоа ти е од 50000 евра нагоре. А обичен Lancer ти е отприлика колку Impreza. Па после ти тунирај си го
The Blob напиша:Богами за 40 иљадарки какви коли се земаат........
Поврзано со тоа,исто во хрватско списание Chrysler 300 C беше конечна цена некаде 45000. Увезува вакви некој? Овие Дајмлер-Крајслер застапнициве донесле досега? Чисто ме интересира
Се имам возено со таков, 200+ коњи имаше машина (+фул опрема...)Volkswagen напиша:Има веќе баги време...најубавата верзија според мене Chrysler 300C 3.0CRDI за ако се сеќавам добро отприлика 35000 евра...до 40.000...
Иначе го има во сите изведби меѓу кои и HEMI и SRT-8!
pisete ve molam vo dilema sum!!sasence19 напиша:sakam informacii za instaliranje na plinski ured za shevrolet matiz 1.0 se.2005god.
cena,potrosuvacka na plin,dali se isplaca da se montira uredot,
toj od 500 ili toj od 1000 evra .no ne mi se davat povece od 500 evra
pisete!
Плин системот од 1000 евра немаш никакви загуби, така што нема да почувствуваш никакво губење на моќност ниту потрошувачка и МНОГУ се исплаќа ако сакаш да возиш силно бензинчеЧлен на раководството напиша:Dali se isplakja???? pa zavisi kolku km pravis godisno, pa presmetaj si... inaku kolku i da ti trosi kolata, plinot e duplo poeftin od benzin ( e sega potrosuvacka kje odi nekoi 20% plus a snagata na kolata kje odi nekoi 10% minus) toa e neizbezno.
okolu 8000 km.pominuvam a za toa sto ce vikaat taksi ne me interesira ama bas ic !!!Dzish напиша:Другар ако поминуваш над 8.000 годишно... за некои 3-4 години ти се исплаќа. Само внимавај... ако сакаш да ја продадеш по некое време да не ти викаат возена е такси.