2T или 4Т?Баотиан BT49QT
2T или 4Т?Баотиан BT49QT
4тактен.2T или 4Т?
да нов е 250 км имам поминато.Гаста е секогаш отворенаНов е? Ако е, тогаш треба да го развозиш за да троши како што треба. Горе-долу, таа е потрошувачката. Претпоставувам ја држиш гаста отворена? :wink:
ништо нема да му се деси милион пати сум праел така со 2 тактни и ништо не им беше:smir:друже ако снема бензин ке му изгаси моторот него ако го вози околу 6-7 км ке му зариба а за 4 тактните ако ги возат без улје у машина зарибуваат од искуство ти кажувам
А ти знаеш убаво да читаш или не ???????
и ако се пушташ од водно надоле и ти снема бензин на видиковец на 80 90 не го закочиш го остаиш на моторно знаеш што ке му се деси на моторот или не чим имаш толку искуство зборам за двотактни и ако го вози 6 километри без улље а не зариба мислиш дека кариките се во иста состојба како пред тие шест километри?????
Откако ќе го развозиш ќе падне малку потрошувачката. Ама чим го брчиш на полна, знај дека ќе си цицада нов е 250 км имам поминато.Гаста е секогаш отворена
ja bi ja zel Hondata ... nekako poubav lik mi imaSuzuki Intruder 800 ili Honda Shadow 600?
Јас биSuzuki Intruder 800 ili Honda Shadow 600?
jas imam vakov 269 kubka.dajte predlog za neso podobro.gledav triumph-britanskite i vn900 custom.sakam takov laid-backМене оваа 150ка највеќе ми се свиѓа ... само црна некоја ... гооолема е
Јас имам 50цц 4 тактен, со 300 денари возам околу 250 км (+-50 зависи од вожњата)Незнам,кој има сличен на мојов 4тактен за да ми каже колку троши,јас на 150поминати км ставив за 300 денари сега имам 250 км и стрелката е падната скроз дали е до пловакот незнам.
Што моторче имаш ти ... дај сликаЈас имам 50цц 4 тактен, со 300 денари возам околу 250 км (+-50 зависи од вожњата)
Мислам дека имаше чоперче кинеско 50 кубици...Што моторче имаш ти ... дај слика
Со Б категорија можеш да возиш скутер до 50цц а за над 500цц треба да си полагаш за А категорија.Дали можам со Б категорија да возам скутер до 125 кубика, ако не може што треба да се земе ?