Еве го МОТОРОТ има некои чудно кинеско име ... ама фаца е ептен бев го гледав у живо у продавница ... и мал е низокЗа 1350 имаше 125 цм3 ама не скутер, спортски(ама не е мн голем, низок ептен убав, чиниш Ер кец глеаш :Р) као се викаат незнам .
Да да баш овој, И ја го глеав во продавница, многу е убав, ја тој шо го глеав црвен беше.Еве го МОТОРОТ има некои чудно кинеско име ... ама фаца е ептен бев го гледав у живо у продавница ... и мал е низок
lici na honda cbr ama brci kako skuterce od 50 cc :pos2:Да да баш овој, И ја го глеав во продавница, многу е убав, ја тој шо го глеав црвен беше.
... и ко да има паричка у цилиндар заглавено ебате звукон мислиш ќе се распадне ... сум возел позади вакво срање и се мислев дека ќе се распадне ... неквалитетно максимално ...lici na honda cbr ama brci kako skuterce od 50 cc :pos2:
DYNAMIXКај има у скопјево салон за априлиа?
т.е. каде се продаваат резервни делови за нив?
Правиме муабет за ново? 5.000 евра што недавам за 125 кубици мотор, ако сака златен нека е.Што би земале: Аprilia RS 125 или Kawasaki Ninja 250?
Ве молам кажете ваше мислење...во дилема сум меѓу овие 2
Ја би Kawasaki...
a kawasakito kolku pari e i koja mu e max brzina?Што би земале: Аprilia RS 125 или Kawasaki Ninja 250?
Ве молам кажете ваше мислење...во дилема сум меѓу овие 2
Ја би Kawasaki...
Ново.Правиме муабет за ново? 5.000 евра што недавам за 125 кубици мотор, ако сака златен нека е.
Околу 5000евра се и двете(за ново збориме), кавасакито иде негде 200 километри на час.a kawasakito kolku pari e i koja mu e max brzina?
А пошо ти имаш 15 години, да си земеш еден кинески скутер за 1.000 -1400 евра? За тебе не се толку силни мотори, едно можеш да направиш беља, друго не смееш да управуваш со моторцикл над 125 кубици. Така да за раат да возиш ти останува скутер 50 кубици. А со 125/250 кубици мотор, недај боже да те земат на око џандарите. Ке те сакатат од казни!Ново. Околу 5000евра се и двете(за ново збориме), кавасакито иде негде 200 километри на час.
Брате јас веќе имам Априлиа скутер, а за 125ката можам да полагам на 16 години, што и ќе полагам. Чисто ме интересираше која е поквалитетна, затоа што имам слушнато дека Априлаита 125ката на 10.000км заебувале лагерите(така нешто не ме фаќај за збор) а Кавасакито демек гајле нема.А пошо ти имаш 15 години, да си земеш еден кинески скутер за 1.000 -1400 евра? За тебе не се толку силни мотори, едно можеш да направиш беља, друго не смееш да управуваш со моторцикл над 125 кубици. Така да за раат да возиш ти останува скутер 50 кубици. А со 125/250 кубици мотор, недај боже да те земат на око џандарите. Ке те сакатат од казни!
Бато, ако не ставиш масло во машината, лагерите ке ги фрли за 20 км а не за 10.000 Така да се е до одржувањето, има тема за Априлија РС 125 на форумов прочачкај ке ја најдеш па ке видиш дека издржливоста на моторот е до одржувањето.Брате јас веќе имам Априлиа скутер, а за 125ката можам да полагам на 16 години, што и ќе полагам. Чисто ме интересираше која е поквалитетна, затоа што имам слушнато дека Априлаита 125ката на 10.000км заебувале лагерите(така нешто не ме фаќај за збор) а Кавасакито демек гајле нема.
Поздрав