- Член од
- 9 февруари 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 61
luge me interesira dali so B kategorija moze da se vozi 125 kubika motor??
epa bas i za toa prasuvam deka bev da kupuvam motor i toj mi vika mozes da zemes 125ka ne mi trebalo da polagam deka iskocil nekoj zakon pred 2-3 nedeli i imalo i vo sluzben vesnik??dali e ova vistina ili samo sakase da mu se sitne motorot?мислам дека само до 50 cc можеш... вака треба да полагаш мислам дека..
Ok tnx ke proveram seaпровери во службен весник или на некоја страна.. мислам дека имаш тема на форумов кај шо можеш да побраш некој закон... провери..
Не можиш 100% проверено. Со Б категорија можиш да управуваш велосипед со мотор или во превод се што е под 50 цц.luge me interesira dali so B kategorija moze da se vozi 125 kubika motor??
колку да си го шитне моторот не за другоepa bas i za toa prasuvam deka bev da kupuvam motor i toj mi vika mozes da zemes 125ka ne mi trebalo da polagam deka iskocil nekoj zakon pred 2-3 nedeli i imalo i vo sluzben vesnik??dali e ova vistina ili samo sakase da mu se sitne motorot?
Прва регистрација? Ке менуваш табличка и сообраќајна или само ке го регистрираш? Пошто се доплаќа одприлика 800 денари за табличка и 500 сообраќајна на цената од регистрацијата...Колку е регистрација за 150 кубици, знае некој, регистрирал сега брзо?
исто еНе не, измината е неколку дена, лани беше 4000 некаде, сега би требало поефтино?
Oва ако не се лажам е Zongsen или таков некој модел... како и да е, моторот е одличен, машината ја превземаат од Хонда, ги вградуваше во 90-тите на нивните модели.Има ли некој од вас ваков мотор? Сакам да си купувам половен ист, па кажете дали ќе се заебам или не.