Собири и протести против СК 2014

Дали се потребни граѓански протести против проектот "Скопје 2014"

• Вкупно гласачи
    185

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
:pos:

Aj буши нафта негде,ако најдеш две петронас тауерс одма ќе соградиме.

Не мора. Доволно е владата да ти ја сруши куќата и на нејзино место да направи барокен музеј, прв таков во Куманово. Веќе го поднесов предлогот. Само не се лути, ова е за поголемото добро. Take one for the team, and make sure you have plenty of anal lube.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Колку убава слика на сплотена младина, нели ви се полни душата на ова? Браво дечки, овој пат од мене само едно браво!

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бев ја се потпишав до 2 саат негде беа собрани над 700 потписи постојано имаше луѓе... Нешто збореа дека после овој попладневен настан следна недела ќе имало и друга иницијатива...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Бев ја се потпишав до 2 саат негде беа собрани над 700 потписи постојано имаше луѓе... Нешто збореа дека после овој попладневен настан следна недела ќе имало и друга иницијатива...
Видов на видеово неколку членови од Кајгана од постарите, Кајгана секогаш присутна на протести :D

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Видов на видеово неколку членови од Кајгана од постарите, Кајгана секогаш присутна на протести :D

Кајгана е институција држава во држава штета што само на компјутер сме јаки да искочиме цел плоштад ќе го блокираме :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
AceCaleb, NaughtyByNature и јас го штитевме задниот влез на собрание :icon_mrgr:
За тебе ич не ни прашувам дали си била, тоа ми е јасно :D
Мирен протест, смислен, со цел за мерак. И криво ми е, ако тоа ти е следно прашање :icon_mrgr:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Во Јули Револуција!
Може да го спалиме битушанец на пример, од него да почне востанието :icon_lol:
Мајтапот настрана, страшно ме потсеќаше на некого битушанец во пишувањето. Никако не ми текнуваше на кого, и наеднаш ми светна. Ист Дарданија. Истите небулозни издиктирани бљувотини, папагалско повторување пост по пост на истото, смиреност на човек кој има задача да оствари по секоја цена.

Абе плукнат дарди...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.344
Поени од реакции
84.552
А што ќе биде со црквите наши,и тие ли ќе ги преправаме во барок,
Nope.
Тие ќе бидат џамии. Без проблем. Никому не сметаат џамиите, па макар и у сред сопствен стан да никнат.

Kajgana Shop

На врв Bottom