Собири и протести против СК 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се потребни граѓански протести против проектот "Скопје 2014"

• Вкупно гласачи
    185
:pos:

Aj буши нафта негде,ако најдеш две петронас тауерс одма ќе соградиме.

Не мора. Доволно е владата да ти ја сруши куќата и на нејзино место да направи барокен музеј, прв таков во Куманово. Веќе го поднесов предлогот. Само не се лути, ова е за поголемото добро. Take one for the team, and make sure you have plenty of anal lube.

Започна петицијата за неменување на ликот на ГТЦ
go-sakam-gtc211-640x320.jpg

go-sakam-gtc2112.jpg

Колку убава слика на сплотена младина, нели ви се полни душата на ова? Браво дечки, овој пат од мене само едно браво!

Бев ја се потпишав до 2 саат негде беа собрани над 700 потписи постојано имаше луѓе... Нешто збореа дека после овој попладневен настан следна недела ќе имало и друга иницијатива...

Бев ја се потпишав до 2 саат негде беа собрани над 700 потписи постојано имаше луѓе... Нешто збореа дека после овој попладневен настан следна недела ќе имало и друга иницијатива...
Видов на видеово неколку членови од Кајгана од постарите, Кајгана секогаш присутна на протести :D

Видов на видеово неколку членови од Кајгана од постарите, Кајгана секогаш присутна на протести :D

Кајгана е институција држава во држава штета што само на компјутер сме јаки да искочиме цел плоштад ќе го блокираме :D

AceCaleb, NaughtyByNature и јас го штитевме задниот влез на собрание :icon_mrgr:
За тебе ич не ни прашувам дали си била, тоа ми е јасно :D
Мирен протест, смислен, со цел за мерак. И криво ми е, ако тоа ти е следно прашање :icon_mrgr:

Во Јули Револуција!
Може да го спалиме битушанец на пример, од него да почне востанието :icon_lol:

Мајтапот настрана, страшно ме потсеќаше на некого битушанец во пишувањето. Никако не ми текнуваше на кого, и наеднаш ми светна. Ист Дарданија. Истите небулозни издиктирани бљувотини, папагалско повторување пост по пост на истото, смиреност на човек кој има задача да оствари по секоја цена.

Абе плукнат дарди...

А што ќе биде со црквите наши,и тие ли ќе ги преправаме во барок,
Nope.
Тие ќе бидат џамии. Без проблем. Никому не сметаат џамиите, па макар и у сред сопствен стан да никнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom