leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Гарфилд не живее во Македонија :smir:На кој инат тераш?
И кај е тоа Папу кажа некој погоре или?
Локацијата ја опишав погоре некој пост.
Гарфилд не живее во Македонија :smir:На кој инат тераш?
На! Држ, Ете ти каде се наоѓа Папу.Утре ќе објавам место каде ќе резервирам.Иначе останатите информации стојат потврдени:
На 17.12.2009 (четврток) во 20 часот.
Ресторан Папу,
локација - Дебар маало,спроти Министерство за култура.
Ако некој иде со такси а незнае каде е,еве и ул: Ѓуро Ѓаковиќ бр. 63.
Племенскиот совет започнува во 20 часот на 17.12.2009 четврток.
Закажно,потврдено.
Кој сака да го чекаме некаде,нека пише,во случај да му е незгодно или срам да влезе сам:smir:
На авиокомпаниите! Мамата нивна проклета. А бе, билет 450, аеродромски такси 573, вкупно 1023долари ! Каде тоа бееее! И тоа сега, а после Нова година пажа за "цели" сто долари! Картата 75 долари, таксите 25 долари.На кој инат тераш?
И јас му ја дадов, од твојот пост.Гарфилд не живее во Македонија :smir:
Локацијата ја опишав погоре некој пост.
Па, ако серверите се `рбетот на Кајгана, а ти ги контролираш нив, значи ти си `рбетниот мозок. Значи, не можеме да не те сакаме, зашто ќе смениш една точка и парасимпатикусот отиде јабана :smir:Мене ме сакате :kesa::smir:
Бидеќи го псотави ова овака - идам јес да е можно да каснам до кај 1 час поради одредени непланирани обврски ...Па, ако серверите се `рбетот на Кајгана, а ти ги контролираш нив, значи ти си `рбетниот мозок. Значи, не можеме да не те сакаме, зашто ќе смениш една точка и парасимпатикусот отиде јабана :smir:
Ако се непларнирани како знаеш дека ќе се случат?Бидеќи го псотави ова овака - идам јес да е можно да каснам до кај 1 час поради одредени непланирани обврски ...
Непланирани - не беа планирани кога прашав дали ме сакаат ... ама потоа искочија и затоа може да закаснам ... значи се да ви нацрта чоек :kesa:Ако се непларнирани како знаеш дека ќе се случат?
До еден час .. значи од 0 до 60 минути - неможе да планираш нешто ако не зависи од тебе ...Ако планираш дека ќе касниш 1 час, не е баш непланирано