D
Delux
Гостин
А што мислеше ти малолетничка?
Да не ми се постовите премногу детски можеби?
Или аватарот?
ти си романтичарка јас сум од сибир,не ми смета на клупа со вино и две чаши и снег...шо велиш?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што мислеше ти малолетничка?
Да не ми се постовите премногу детски можеби?
Или аватарот?
Не знам како ви била практиката до сега не сум била ама некако ми е малку вака чудно?
Искуства?
Фала ти на поканата.Ќе донесам лична карта(не е од оние биометриските)во случај Викторгг да не ми верува:smir:Сликата даде лош впечаток можеби,јас верувам дека се тоа може да се спои и да се направи голема маса за нас.Искуството говори дека секогаш седиме на голема маса и се муабетиме уз ракија/узо/вино салати,а некогаш и афтер парти следува зависи од расположение.Добредојдена си,а јас ти гарантирам дека ќе ти биде пријатно:smir:
Мене дечки ми е сеедно каде ќе бидеме,секако во понеделник ќе резервирам некаде каде има место.Папу влегува во комбинација,а во Јана нели правевте еднаш софра како беше?
Фала ти на поканата.Ќе донесам лична карта(не е од оние биометриските)во случај Викторгг да не ми верува:smir:
I sega koga i kade e sobirankava???
:smir:
Утре ќе објавам место каде ќе резервирам.Иначе останатите информации стојат потврдени:
На 17.12.2009 (четврток) во 20 часот.
Ресторан Папу,
локација - Дебар маало,спроти Министерство за култура.
Ако некој иде со такси а незнае каде е,еве и ул: Ѓуро Ѓаковиќ бр. 63.
Племенскиот совет започнува во 20 часот на 17.12.2009 четврток.
Закажно,потврдено.
Кој сака да го чекаме некаде,нека пише,во случај да му е незгодно или срам да влезе сам:smir:
Демек сме од некоја организација:pos2:Срам нема, но можеби е добра идеја да се направи некое знаме или транспарент кајшто ќе пишува „Кајгана собир“ или слично. Да делува малку послужбено, кога ќе служат ракии, мезе, пиво итн. :smir:
Ако има некој воља и можност, би сакала да ме пречека некаде. Ако не, здравје, ќе се снајдам и сама.
На кој инат тераш?Ја од "инат" не доаѓам.....дека не сум таму, маматааааа!
А ми се оди. Убав помин на сите и пишете како поминало.
П.С. давам дел од годините за оние на кои им фалат, пет души по две години.