D
Delux
Гостин
ти си романтичарка јас сум од сибир,не ми смета на клупа со вино и две чаши и снег...шо велиш?А што мислеше ти малолетничка?
Да не ми се постовите премногу детски можеби?
Или аватарот?
ти си романтичарка јас сум од сибир,не ми смета на клупа со вино и две чаши и снег...шо велиш?А што мислеше ти малолетничка?
Да не ми се постовите премногу детски можеби?
Или аватарот?
Сликата даде лош впечаток можеби,јас верувам дека се тоа може да се спои и да се направи голема маса за нас.Искуството говори дека секогаш седиме на голема маса и се муабетиме уз ракија/узо/вино салати,а некогаш и афтер парти следува зависи од расположение.Добредојдена си,а јас ти гарантирам дека ќе ти биде пријатно:smir:Не знам како ви била практиката до сега не сум била ама некако ми е малку вака чудно?
Искуства?
Фала ти на поканата.Ќе донесам лична карта(не е од оние биометриските)во случај Викторгг да не ми верува:smir:Сликата даде лош впечаток можеби,јас верувам дека се тоа може да се спои и да се направи голема маса за нас.Искуството говори дека секогаш седиме на голема маса и се муабетиме уз ракија/узо/вино салати,а некогаш и афтер парти следува зависи од расположение.Добредојдена си,а јас ти гарантирам дека ќе ти биде пријатно:smir:
Мене дечки ми е сеедно каде ќе бидеме,секако во понеделник ќе резервирам некаде каде има место.Папу влегува во комбинација,а во Јана нели правевте еднаш софра како беше?
Веруј ми, Викторгг ќе биде многу порадосен да немаш лична карта.Фала ти на поканата.Ќе донесам лична карта(не е од оние биометриските)во случај Викторгг да не ми верува:smir:
Утре ќе објавам место каде ќе резервирам.Иначе останатите информации стојат потврдени:I sega koga i kade e sobirankava???
:smir:
Срам нема, но можеби е добра идеја да се направи некое знаме или транспарент кајшто ќе пишува „Кајгана собир“ или слично. Да делува малку послужбено, кога ќе служат ракии, мезе, пиво итн. :smir:Утре ќе објавам место каде ќе резервирам.Иначе останатите информации стојат потврдени:
На 17.12.2009 (четврток) во 20 часот.
Ресторан Папу,
локација - Дебар маало,спроти Министерство за култура.
Ако некој иде со такси а незнае каде е,еве и ул: Ѓуро Ѓаковиќ бр. 63.
Племенскиот совет започнува во 20 часот на 17.12.2009 четврток.
Закажно,потврдено.
Кој сака да го чекаме некаде,нека пише,во случај да му е незгодно или срам да влезе сам:smir:
Демек сме од некоја организација:pos2:Срам нема, но можеби е добра идеја да се направи некое знаме или транспарент кајшто ќе пишува „Кајгана собир“ или слично. Да делува малку послужбено, кога ќе служат ракии, мезе, пиво итн. :smir:
Затоа и напишав.Во 20 часот се чекаме пред Папу,кој друг треба да го пречекаме?Ако има некој воља и можност, би сакала да ме пречека некаде. Ако не, здравје, ќе се снајдам и сама.
На кој инат тераш?Ја од "инат" не доаѓам.....дека не сум таму, маматааааа!
А ми се оди. Убав помин на сите и пишете како поминало.
П.С. давам дел од годините за оние на кои им фалат, пет души по две години.