Тоа значи дека сум добредојден да ја шмекнам Романтичарка?Дечки, еве ви од мене по две години и идете, имам ионака за давање.
Веќе сум шмекнатаТоа значи дека сум добредојден да ја шмекнам Романтичарка?![]()
Питуј гу на Леандру дал се важев мој години на зајам што сам ти гу даднаја.Тоа значи дека сум добредојден да ја шмекнам Романтичарка?![]()
Знаеме, вие од провинција одма паѓате на скопски шарм :pos2::pos2:Веќе сум шмекната![]()
Еве земено ти си од друга држава па по дифолт македонките паѓаат на странци,замисли јас никогаш не би паднала на тебе.Немаш ништо што би ме привлекло а најмалку култура,сега ми е јасно зашто те бираат за најдрзок и најлош модераторЗнаеме, вие од провинција одма паѓате на скопски шарм :pos2::pos2::smir:
Ууу, ама рипнавме да се лутимееее...ете затоа луѓето со малку поголем смисол за хумор одат накај Италија, а некои остануваат во Скопје, на пример, no pun intended.Еве земено ти си од друга држава па по дифолт македонките паѓаат на странци,замисли јас никогаш не би паднала на тебе.Немаш ништо што би ме привлекло а најмалку култура,сега ми е јасно зашто те бираат за најдрзок и најлош модератор
Знае Шмекон, знае, значи, нека ојт на забавето!Само да ви кажам,
туекашни Македонци
Мотел Лаки... Волшебно местенце
Ете затоа се не се пишува на форум,одма се лепи етикета не е од Скопје како што ми лупна ти нели?Ууу, ама рипнавме да се лутимееее...ете затоа луѓето со малку поголем смисол за хумор одат накај Италија, а некои остануваат во Скопје, на пример, no pun intended.
Видиш девојченце, има квалитативна разлика меѓу оној кој си ја има му'ата на капченцето и оние кои ги прочитаа икончињата со смајли по постот.
Capisce bella? No? Si?
П.С. Јас сум македонец, од Скопје, кој во моментов е вон татковината...не значи дека сум одроден, туку дека сум отишол по работа, по што ќе се вратам назад.
Ова колку да не одам оф топик многу.
Погледни го светот низ порозевки очила, не суди предвреме, дочитај, игриви игри на сенки и илузии се форумите, повели, од темата, ама внимателно, без предубедување и предрасуди прочитај, ќе увидиш, нема кај мене зли намери:Ете затоа се не се пишува на форум,одма се лепи етикета како што ми лупна ти нели?
Си отишол и седи си,а дали си македонец и дали не си одроден тоа нека оценат тие што те знаат.
Се надевам дека од сега нема да ми се обраќаш на ниедна тема Capisce?