Собиранка +25

Статус
Затворена за нови мислења.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Дечки, еве ви од мене по две години и идете, имам ионака за давање.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Тоа значи дека сум добредојден да ја шмекнам Романтичарка? :)
Питуј гу на Леандру дал се важев мој години на зајам што сам ти гу даднаја.

Веќе сум шмекната:vozbud:
Знаеме, вие од провинција одма паѓате на скопски шарм :pos2::pos2::vozbud::vozbud::smir:

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Знаеме, вие од провинција одма паѓате на скопски шарм :pos2::pos2::vozbud::vozbud::smir:
Еве земено ти си од друга држава па по дифолт македонките паѓаат на странци,замисли јас никогаш не би паднала на тебе.Немаш ништо што би ме привлекло а најмалку култура,сега ми е јасно зашто те бираат за најдрзок и најлош модератор

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Романтичарка....значи да не се трудам а. :)
Значи ептен ми е јак потписот :)
Абе шо имам да ја прашувам Леандра? Она е шмекната истотака...за нејзе имам 35.
Добро...ондак останува само да се појавам и да се видиме а Романтичарка :)
Супер...уште сеа ќе си резервирам у мотел Лаки. Местото кадешто ќе се упатиме после собиранката јас и ти :)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Само да ви кажам, при една неодамнешна дискусија во мешан состав, сфативме дека сме 10 години позади американците. Па така,по амерички јас би имал 33 години, а гаро по нашки чунким вејче је културолошки под опсада од Штатите, туека би имал саде токму годиње да сјојт сам на собиранкава, и да не делит никому од годињето :)

Математичка дигресија со философска прогресија, во насока на заштита на правата на регресивните није туекашни Македонци :)))

Едит: Мотел Лаки... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Волшебно местенце :)))))

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Еве земено ти си од друга држава па по дифолт македонките паѓаат на странци,замисли јас никогаш не би паднала на тебе.Немаш ништо што би ме привлекло а најмалку култура,сега ми е јасно зашто те бираат за најдрзок и најлош модератор
Ууу, ама рипнавме да се лутимееее...ете затоа луѓето со малку поголем смисол за хумор одат накај Италија, а некои остануваат во Скопје, на пример, no pun intended.

Видиш девојченце, има квалитативна разлика меѓу оној кој си ја има му'ата на капченцето и оние кои ги прочитаа икончињата со смајли по постот.

Capisce bella? No? Si?

П.С. Јас сум македонец, од Скопје, кој во моментов е вон татковината...не значи дека сум одроден, туку дека сум отишол по работа, по што ќе се вратам назад.

Ова колку да не одам оф топик многу.

Само да ви кажам,

туекашни Македонци

Мотел Лаки... Волшебно местенце
Знае Шмекон, знае, значи, нека ојт на забавето!

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Гарфилд...не ја закачај мојата идна Шехерезад.
:)

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
Ууу, ама рипнавме да се лутимееее...ете затоа луѓето со малку поголем смисол за хумор одат накај Италија, а некои остануваат во Скопје, на пример, no pun intended.

Видиш девојченце, има квалитативна разлика меѓу оној кој си ја има му'ата на капченцето и оние кои ги прочитаа икончињата со смајли по постот.

Capisce bella? No? Si?

П.С. Јас сум македонец, од Скопје, кој во моментов е вон татковината...не значи дека сум одроден, туку дека сум отишол по работа, по што ќе се вратам назад.

Ова колку да не одам оф топик многу.
Ете затоа се не се пишува на форум,одма се лепи етикета не е од Скопје како што ми лупна ти нели?
Си отишол и седи си,а дали си македонец и дали не си одроден тоа нека оценат тие што те знаат.
Се надевам дека од сега нема да ми се обраќаш на ниедна тема Capisce?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ЉубоФморен сум дека нема да ја видам на собиранкава.
Мало мЛого ми се идаше натаќе, ама туѓинатаааааа, пустааа да останееееееее!

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Гарфилд...жустро е ова романтично срце :) Немај гајле бе па и ти....ќе ти пратиме слики!
Романтичарка...од каде доаѓа твојата романтична душа бејб? :) Од кој град?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ете затоа се не се пишува на форум,одма се лепи етикета како што ми лупна ти нели?
Си отишол и седи си,а дали си македонец и дали не си одроден тоа нека оценат тие што те знаат.
Се надевам дека од сега нема да ми се обраќаш на ниедна тема Capisce?
Погледни го светот низ порозевки очила, не суди предвреме, дочитај, игриви игри на сенки и илузии се форумите, повели, од темата, ама внимателно, без предубедување и предрасуди прочитај, ќе увидиш, нема кај мене зли намери:

Упс, се налутивме, хахахахахаха!

Девојченце, кокиченце, мало, мало, убавоооо!

Етикетите се лепат само на тој кој тоа го посакува или дизволува. Кога ќе се ослободиш од тие стеги, бујрум, ќе дискутираме.

Убаво реков, ама некој од пенавење не успеа да дочита, туку, иш муо, иш муо.

И? Се срамиш? Акосе срамиш, проштевај.
Ако не се срамиш, зошто тогаш толку чувствителна си?
Соочена си со подбивање? Потсмев?
Ако си, не од мене, јасно! А за другите не одговарам.
Ако не, зошто тогаш, повторно да прашам, толку емоции за еден збор?
Видиш, контрадикции, особено во неразликувањето момент на реалност и виртуелност, момент на вистини и илузии, на сенки и слики од реалноста.
Нит те знам, нит те познавам, а ни ти мене, можеби и јас сум од Паланка, можеби од Кратово (иако Ѕинго педер напред Вардар ми беше долго восклик на натпревари дури и кога не играа Вардар-Силекс), а можеби од Охрид, Струга (како Струга нема друга иако има охридско езеро), а можеби и од Тетово (да ги онодам летово).

Што би рекле бугарите на капачето од кока-кола: виж капачката!
Таа го сокрива одговорот!

оди на собиранката, убаво да си поминеш, интересни луѓе ќе запознаеш, тогаш, се надевам, ќе увидиш, дека нема потреба до емотивни испади во виртуелниот свет и постоење, особено не од ваков тип.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Гаро брачко, предлагам да го откорниш кабелот од модемот и да го свариш со шпагети, па да се читниме јануар :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom