Слушалки

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
За музика кога не сум дома од моб. Sony Ericsson и од mp3 Apacer а за PC Genius.
:salut:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
http://luton.gumtree.com/posting_images/78/37315678__1239226039__1__1-420b9750d00d1ef8c52242e9699ec3a0.__big__.jpg на вакви слушам на мобилен:) Скоро секоја вечер по 1 саат пред спиење така лежејки..
Најгласно слушам,до крај,не е убаво тивко..сакам гласна музика:)

:music1::music1::music1:

А на компјутер..мноогу ретко со слушалки..
е и ја сум со такви.. + на компјутер сум со слушалки.. коа праам музиче боље ми е на слушалки помалку шминкан звук има...премногу се оштетуем со слушалки у пм...

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Појма немам шо слушалки имам. Сони Ериксон се сигурно зашто со мобилниот ми ги дадоа. Друго, они ми се закачени за ушната школка кога идам накај факултет со автобус (тоа му доаѓа 45 минути) и назад коа си доаѓам (тоа му доаѓа 60 минути, (јебига не ми се иде дома баш)) Сеа за сеа немам проблем со слухот зашто и така не пуштам до "даска" гласно, туку на едно "кругче" пред максимумот.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Не користам многу слушалки , од време на време... Додека трчам на кеј најчесто , ама почнаа да ме нервираат ми паѓаат од уво цело време.
Така да еднаш неделно , некогаш и поретко..
За компјутер не користам слушалки , ми пречат.. Цело време мрдам, одам да земам вода во кујна и сл . па ме мрзи вади-стави да ставам.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Појма немам шо слушалки имам. Сони Ериксон се сигурно зашто со мобилниот ми ги дадоа. Друго, они ми се закачени за ушната школка кога идам накај факултет со автобус (тоа му доаѓа 45 минути) и назад коа си доаѓам (тоа му доаѓа 60 минути, (јебига не ми се иде дома баш)) Сеа за сеа немам проблем со слухот зашто и така не пуштам до "даска" гласно, туку на едно "кругче" пред максимумот.
Од кога се 45 и 45 = 60? :smir:

J

Johnny Stulic

Гостин
Koristam sekoj den na rabota,imam koristeno Pioneer,Panasonic,JVC sega koristam BOSE od koj sum prezadovolen.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.939
Поени од реакции
901
Користам слушалки на ПЦ и на моб...за на Пц ми се Genius USB слушалки...а на моб ми се од Сони Ериксон

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
јас дојдов до оштетување на слухот од HPM-70 ... кои го затвараат увото и не дозволуваат звукот да излезе надвор.. заедно со бактериите...
Јас користев вакви исти до пред некое време, поточно дур не ми се појави бол во ушето.
Спиев со слушалки (поточно само едната ја ставав, левата), и пред 1 недела осетив ме боли левото уше, поточно коа ќе го стиснем малце со прст некако ка да се отвара нешто внатре и боли :nesum: Не сум бил на лекар, а не ги ни користим више слушалките.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
за на мобилен користам HPM-70 и си слушам музика 2 саати од кога ке легнам и не можам да заспијам...а за на компјутер едни кинески што ги купив за 300 денари на пазар...ретко ги користам само кога праам муабет со некој на скајп или мсн...затоа не ми требаат некои подобри...

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
http://luton.gumtree.com/posting_images/78/37315678__1239226039__1__1-420b9750d00d1ef8c52242e9699ec3a0.__big__.jpg на вакви слушам на мобилен:) Скоро секоја вечер по 1 саат пред спиење така лежејки..
Најгласно слушам,до крај,не е убаво тивко..сакам гласна музика:)

:music1::music1::music1:

А на компјутер..мноогу ретко со слушалки..

За мобилен ги имам истите и нон стоп ми се на уши кога сум надвор, кога патувам, пред спиење...За на компјутер порано ги користев ептен слушалките сеа само собираат прашина.

M

Mr.InF3ction

Гостин
цело време сум со слушалки ..може да се каже дека повеќе од 8 саати сигурно

NeutroN-MkD-

HealthlesS^
Член од
28 април 2009
Мислења
257
Поени од реакции
6
Епа за мобилниот имам слушалки тие што одат со самсунг Д900И и сум задоволен (вршат работа) носам ги само кога патувам некаде и тоа многу ретко а иначе на компјутер имам Gembird и ги користев кога играв ЦС :nesvest: а сеа само ги користам за скајп само и то :Р неам никаков проблем.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
На телефон поретко, додека за pc многу почесто, најмногу навечер.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.989
Поени од реакции
23.205
За дома на компјутерот користам вакви, крш од 200 денари...

Исти имам и јас од кршот од 200 денари...И до сега сум немал проблеми со ушите..:toe:

едитирано од модератор: избришан непотребен дел од цитатот кој го правеше постот огромен

Kajgana Shop

На врв Bottom