H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Земи си во Дуна Компјутери оргинал имаш и гаранција од 12 месеци.predlozete dobri slusalki za Iphone so mikrofon a da ne se Beats by Dr. Dre za basnoslovni pari ?
Земи си во Дуна Компјутери оргинал имаш и гаранција од 12 месеци.predlozete dobri slusalki za Iphone so mikrofon a da ne se Beats by Dr. Dre za basnoslovni pari ?
Земи си во Дуна Компјутери оргинал имаш и гаранција од 12 месеци.
Од која генерација беа?Ne se nesto posebni. Gi imav ama gi izgubiv.
ахахаххаха мене ми требаат за пред лап-топ и за мобилен ,зашто не мислам по улица да шетам со слушалки преку уши и микрофонРешив помалку да користам слушалки, слухот ми е влошен. За да се одучам од слушање на слушалки, ги искршив сите слушалки низ дома. Ама за роденден пак си купив.
Знам и зашто сакам да слушам музика на слушалки. Јас сум полувлав, а има правило:
Вистински Влав не пушта музика гласно за да комшијата не слуша бесплатно.
Интересно е дека не можам да слушам само додека сум на работаахахаххаха мене ми требаат за пред лап-топ и за мобилен ,зашто не мислам по улица да шетам со слушалки преку уши и микрофонА за слух оштетен ,веке не ни коментирам...
![]()
Работа си е работа и тука нема заебанции,ама додека одиш и додека се вракаш од работа претпоставувам дека слушаш музика со слушалки......или ко црнцине од 80-90 -ти со цел систем на рамо шеташИнтересно е дека не можам да слушам само додека сум на работаима некоја логика
![]()
Овие уште ги има мислам. Ко за тебе се...Работа си е работа и тука нема заебанции,ама додека одиш и додека се вракаш од работа претпоставувам дека слушаш музика со слушалки......или ко црнцине од 80-90 -ти со цел систем на рамо шеташ![]()
Оштетување на слуш од слошалки настанува од 3 фактори.Решив помалку да користам слушалки, слухот ми е влошен. За да се одучам од слушање на слушалки, ги искршив сите слушалки низ дома. Ама за роденден пак си купив.
Знам и зашто сакам да слушам музика на слушалки. Јас сум полувлав, а има правило:
Вистински Влав не пушта музика гласно за да комшијата не слуша бесплатно.
Контактирај ги Амски, на Гугл ќе најдеш, и порачај си Sennheiser HD558, (ако ги немаат на лагер) thank me later.Дајте некој предлог за добри слушалки најмногу за музика слушање, би дал до кај 100 евра.