Слушалки

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.776
Поени од реакции
5.107
JVC HA-RX700

Пред месец дена ги земав,одличен noise reduction,екстра бас,удобност.
Overall (y)(y)

Член од
23 октомври 2013
Мислења
817
Поени од реакции
170
earpods kupeni 2013 godina vo Zurich novi ama vo skopje gi izgubiv.

Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Дајте некој предлог за добри слушалки најмногу за музика слушање, би дал до кај 100 евра.

Член од
17 ноември 2013
Мислења
271
Поени од реакции
686
порано мн користев..(оние што одат во пакет со мобилен) сеа мн поретко во автобус или накеде на шеткање ако сум..... дома ги користам за радио на мобилниот но само како антена не слушам на уво..туку од звукот на мобилниот....

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.638
Поени од реакции
29.415
Ако моше препорака за слушалки ама со мали звучници за во уво (за мобилен ми се за слушање музика)без микрофон ... до кај 400 -500 ден :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
Решив помалку да користам слушалки, слухот ми е влошен. За да се одучам од слушање на слушалки, ги искршив сите слушалки низ дома. Ама за роденден пак си купив.
Знам и зашто сакам да слушам музика на слушалки. Јас сум полувлав, а има правило:
Вистински Влав не пушта музика гласно за да комшијата не слуша бесплатно.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.638
Поени од реакции
29.415
Решив помалку да користам слушалки, слухот ми е влошен. За да се одучам од слушање на слушалки, ги искршив сите слушалки низ дома. Ама за роденден пак си купив.
Знам и зашто сакам да слушам музика на слушалки. Јас сум полувлав, а има правило:
ахахаххаха мене ми требаат за пред лап-топ и за мобилен ,зашто не мислам по улица да шетам со слушалки преку уши и микрофон :) А за слух оштетен ,веке не ни коментирам...:pipi:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
ахахаххаха мене ми требаат за пред лап-топ и за мобилен ,зашто не мислам по улица да шетам со слушалки преку уши и микрофон :) А за слух оштетен ,веке не ни коментирам...:pipi:
Интересно е дека не можам да слушам само додека сум на работа :) има некоја логика :)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.638
Поени од реакции
29.415
Интересно е дека не можам да слушам само додека сум на работа :) има некоја логика :)
Работа си е работа и тука нема заебанции,ама додека одиш и додека се вракаш од работа претпоставувам дека слушаш музика со слушалки......или ко црнцине од 80-90 -ти со цел систем на рамо шеташ :P

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Работа си е работа и тука нема заебанции,ама додека одиш и додека се вракаш од работа претпоставувам дека слушаш музика со слушалки......или ко црнцине од 80-90 -ти со цел систем на рамо шеташ :P
Овие уште ги има мислам. Ко за тебе се... :D
http://www.anhoch.com/pcmarket/index.php?cat_id=352&pid=33383

цена: 450 Ден.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Овие ги имам ги земав 1390денари, ги препорачувам на секој, вадат страшно добар звук и имаат ептен добар бас, посебно на HTC телефоните, на SAMSUNG послабо малце ама супер е и така, штета што јас имам SAMSUNG :icon_lol: Барем на S2ката звукот е послаб од на Beats Audio Моделите на HTC !

Има некој друг вакви, како сте задоволни ?:ROFLMAO:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Оштетување на слуш од слошалки настанува од 3 фактори.

1. Лоша репордукција на завук на самите слушалки - џанк квалитет на звук - изболичување на фреквенции.

2. Прегласно слушање

3. Слушалки кои стегаат

Види кое од овие ти е проблемот, земи си некои солидни за некои 2500, и нема да имаш проблем.[DOUBLEPOST=1400197183][/DOUBLEPOST]
Дајте некој предлог за добри слушалки најмногу за музика слушање, би дал до кај 100 евра.
Контактирај ги Амски, на Гугл ќе најдеш, и порачај си Sennheiser HD558, (ако ги немаат на лагер) thank me later.

Kajgana Shop

На врв Bottom