Исто и јас... некако глупо ми е на слушалки ..Jas воопшто не користам слушалки некако ич не сум навикната на тоа.
Ги користам често/2-3 часа на ден,бидејќи со сестра ми една соба имаме,па да не и сметам....јбг.Освен на работа, по дома ретко користам слушалки, користам само кога моите спијат, и не ми даваат гласна музика
За дома на компјутерот користам вакви, крш од 200 денари...
![]()
Ако ја чуваш слушалицава ко шо треба ти тврдам дека ќе ти работат 100години. Сенхајзер ти е нешто слично како кај колите Ролс Ројс.Јас му се оштрам сега за HD25-S,ама скупи мајкему :smir:Sennheiser PX 100
![]()
Не ги користам премногу често бидејќи најчесто сум пред компјутер и слушам на звучници, ама кога веќе ги користам до крај се пуштени секогаш.
Знам дека се многу добри. Прво земав sennheiser FLX-70 bluetooth слушалка (не сме офтопик, пак за слушалки збориме) за мобилниот, и откако се уверив за квалитетот една моја драга личност кога ме праша што сакам за поклон, и кажав за слушалкитеАко ја чуваш слушалицава ко шо треба ти тврдам дека ќе ти работат 100години. Сенхајзер ти е нешто слично како кај колите Ролс Ројс.Јас му се оштрам сега за HD25-S,ама скупи мајкему :smir: