Слушалки

Troj4e

Знаменосец
Член од
24 април 2009
Мислења
157
Поени од реакции
4
Слусалките ги користам само коа играм кантер:)...а за слусање музика и за нешто друго ептен ретко користам слушалики за такви ствари си ги користам звучмиците, а типот на слушалки е HP-920MVR од AMC

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Jas воопшто не користам слушалки некако ич не сум навикната на тоа :toe:.

P

Princ

Гостин
Sennheiser PX 100

Не ги користам премногу често бидејќи најчесто сум пред компјутер и слушам на звучници, ама кога веќе ги користам до крај се пуштени секогаш.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Имам ајфон!:icon_cool

Не озбилно, јас одамна си го решив слухот со iPod-от. Дете без исаф, то е. Затоа сега по два пати препрашувам кога праам муабет со некој.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Освен на работа, по дома ретко користам слушалки, користам само кога моите спијат, и не ми даваат гласна музика :pos:

За дома на компјутерот користам вакви, крш од 200 денари...

Ги користам често/2-3 часа на ден,бидејќи со сестра ми една соба имаме,па да не и сметам....јбг.:toe:

М

Мрак

Гостин

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
и јас имам исти такви Sennheiser од телефонот, а на компјутерот имам Logitech(не ми текнува шо модел)

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Ретко слушам со слушалки ептен ретко :toe: повеќе сакам без слушалки некако поубаво ми е ,слушаки ретко користев пред да го изгубам мп3 плеерот чат пат слушав на него со слушалки:smir: а на телефон не ставам никогаш слушалки на школо поднамалувам малце и така слушам

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Sennheiser PX 100

Не ги користам премногу често бидејќи најчесто сум пред компјутер и слушам на звучници, ама кога веќе ги користам до крај се пуштени секогаш.
Ако ја чуваш слушалицава ко шо треба ти тврдам дека ќе ти работат 100години. Сенхајзер ти е нешто слично како кај колите Ролс Ројс.Јас му се оштрам сега за HD25-S,ама скупи мајкему :smir:

P

Princ

Гостин
Ако ја чуваш слушалицава ко шо треба ти тврдам дека ќе ти работат 100години. Сенхајзер ти е нешто слично како кај колите Ролс Ројс.Јас му се оштрам сега за HD25-S,ама скупи мајкему :smir:
Знам дека се многу добри. Прво земав sennheiser FLX-70 bluetooth слушалка (не сме офтопик, пак за слушалки збориме) за мобилниот, и откако се уверив за квалитетот една моја драга личност кога ме праша што сакам за поклон, и кажав за слушалките :)
Имаат убав, многу квалитетен звук, иако не се многу гласни. Скоро за сите слушалки на sennheiser велат "ќе слушнеш звуци коишто ги немаш слушнато порано".

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.444
Поени од реакции
25.396
Имам бежични слушалки. Пред компјутер обично на звучници си слушам, а слушалките ги користам само кога има многу голема потреба.
Сепак, да оглувит чоек од овие.
Ги користам ко ќе ми е пуштена некоја уба песна а морам да одам во вц, и ставам слушалки и во вц. Или ако одам до в двор да ги навадам цвеќињана исто ги ставам слушалкиве.
А најчесто во раните утрински часови кога сите спијат ги користам.

S

StormRage

Гостин
и ја иам од овие HPM-70 со телефонов ама ретко слушам во движење не знам зошто ама никако кошо требит да ги наместам и ми паѓаат... на компјутер веќе 2-3 години неам слушалки а се токмам ај сеа ај после ќе земам:pos2:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Gembird и уште некои... добри се, вршат работа :)

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ништо бате, батали слушалици купи си озвучење. Бар ја така правам, боље комшии да нервирам отколку уши да расипам :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom