Сега е полошо и од времето на Груеавски, а тоа беше многу скоро. Па сега види...Па како за почеток, судството да не ти биде партиска подружница.
Сега е полошо и од времето на Груеавски, а тоа беше многу скоро. Па сега види...Па како за почеток, судството да не ти биде партиска подружница.
Не е баш така како што мислиш. Едно е една уставна одредба да е нејасна/недообјаснета, што остава простор за злоупотреба, друго е кога изрично е наведено како е постапката за одредени прашања. Затоа ни е потребна промена на Устав, но пред се' од номо-технички карактер, да биде построг, да не може да се изигрува од кого стигне.Ако е така, многу работи спротивни од уставот се случија.
Па ќе го признае. Ќе се донесе некој „Заевиќ“.Србија нема да влезе, освен ако не го признае Косово.
tito?Иначе Зоки е на зимовање во Италија, не знам на кој ме потсеќа ова ама ми текнува дека имаше еден премиер на времето вака кога ќе се десеше пиздарија некоја никогаш не беше тука за лошиот публицитет.... дај помогнете ми ве молам, кој беше човеков.
инетрнетот е конверзација на упатени и понеупатени во комуникацијските електронски пишувања..или размена на искуства и подобрување на знаењата од било која сфера и надоградба на секој поединец а не НАРОД ГЛУП ,НАЦИЈА ИДИОТ ОВА,ОВА.Не сум сретнал ваков пост иако сум член на многу форуми кои не се од наше-Македонско поднебје..напротив се помага-укажува и се унапредува различните меслење без разлика на боја,раса,религија и итн.Не им кажувајте, нека им текне ним.
Доста се жалите народот глуп, нација идиоти, ова, ова.
Помогнете им на помалку надарените од вас ако сакате општеството да напредува.
Без разлика дали се шиптаpи ili kauri.
Апсолутно ниту едно дејствие во иднина не ги амнестира гомнарииве на есдеес.Не се палите толку, Иванов ќе стави вето, ќе треба 2/3 мнозинство, СДСМ ќе рече направивме се што можевме не е веќе до нас, албанците ќе гракат и ќе се бунат, ВМРО ќе тактизираат и ќе се пазарат за обвиненијата и за притворите и на крај сите среќни и задоволни
Problemot e so so gomnariite si teraat 24/7 a narodot si kjuti. Treba izgleda da se sobiraat pari za revolucioneri, po terkot na sarenite. Za bespari kaj nas nikoj ne protestira izgleda.Апсолутно ниту едно дејствие во иднина не ги амнестира гомнарииве на есдеес.
Апсолутно треба, во моментов тоа значи 61 пратеник. Тоа што викаш 2/3 е квалификувано. Член 75 од Устав.Не се палите толку, Иванов ќе стави вето, ќе треба 2/3 мнозинство, СДСМ ќе рече направивме се што можевме не е веќе до нас, албанците ќе гракат и ќе се бунат, ВМРО ќе тактизираат и ќе се пазарат за обвиненијата и за притворите и на крај сите среќни и задоволни