Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку е ова лошо, толку е и добро со законов за јазици.
Добрата страна е што ќе го разбуди национализмот кај Македонците во Македонија, а лошата веќе ја имаме на дело.

Ако е така, многу работи спротивни од уставот се случија.
Не е баш така како што мислиш. Едно е една уставна одредба да е нејасна/недообјаснета, што остава простор за злоупотреба, друго е кога изрично е наведено како е постапката за одредени прашања. Затоа ни е потребна промена на Устав, но пред се' од номо-технички карактер, да биде построг, да не може да се изигрува од кого стигне.

26219142_10212165090259971_8063057408370874041_n.jpg

Гроб да немаш!!!

Не им кажувајте, нека им текне ним.
Доста се жалите народот глуп, нација идиоти, ова, ова.
Помогнете им на помалку надарените од вас ако сакате општеството да напредува.
Без разлика дали се шиптаpи ili kauri.

Иначе Зоки е на зимовање во Италија, не знам на кој ме потсеќа ова ама ми текнува дека имаше еден премиер на времето вака кога ќе се десеше пиздарија некоја никогаш не беше тука за лошиот публицитет.... дај помогнете ми ве молам, кој беше човеков.

Иначе Зоки е на зимовање во Италија, не знам на кој ме потсеќа ова ама ми текнува дека имаше еден премиер на времето вака кога ќе се десеше пиздарија некоја никогаш не беше тука за лошиот публицитет.... дај помогнете ми ве молам, кој беше човеков.
tito?

@Klin Што е ова што си се мачел толку, зошто паторов ако го донеле во 2008 година ова, тек сега да се примени муртинецов?

Не им кажувајте, нека им текне ним.
Доста се жалите народот глуп, нација идиоти, ова, ова.
Помогнете им на помалку надарените од вас ако сакате општеството да напредува.
Без разлика дали се шиптаpи ili kauri.
инетрнетот е конверзација на упатени и понеупатени во комуникацијските електронски пишувања..или размена на искуства и подобрување на знаењата од било која сфера и надоградба на секој поединец а не НАРОД ГЛУП ,НАЦИЈА ИДИОТ ОВА,ОВА.Не сум сретнал ваков пост иако сум член на многу форуми кои не се од наше-Македонско поднебје..напротив се помага-укажува и се унапредува различните меслење без разлика на боја,раса,религија и итн.

Не се палите толку, Иванов ќе стави вето, ќе треба 2/3 мнозинство, СДСМ ќе рече направивме се што можевме не е веќе до нас, албанците ќе гракат и ќе се бунат, ВМРО ќе тактизираат и ќе се пазарат за обвиненијата и за притворите и на крај сите среќни и задоволни

Апсолутно ниту едно дејствие во иднина не ги амнестира гомнарииве на есдеес.

Апсолутно ниту едно дејствие во иднина не ги амнестира гомнарииве на есдеес.
Problemot e so so gomnariite si teraat 24/7 a narodot si kjuti. Treba izgleda da se sobiraat pari za revolucioneri, po terkot na sarenite. Za bespari kaj nas nikoj ne protestira izgleda.

Ако Иванов стави вето ондак законот се носи со апсолутно мнозинство (61 пратеник).

Не се палите толку, Иванов ќе стави вето, ќе треба 2/3 мнозинство, СДСМ ќе рече направивме се што можевме не е веќе до нас, албанците ќе гракат и ќе се бунат, ВМРО ќе тактизираат и ќе се пазарат за обвиненијата и за притворите и на крај сите среќни и задоволни
Апсолутно треба, во моментов тоа значи 61 пратеник. Тоа што викаш 2/3 е квалификувано. Член 75 од Устав.

Иначе ќе ви порасне курето ако пишете „албанец“ на форум? :D

Уаааааа ЦЕНЗУРААА; ШТО Е ОВААА; АЛООООО

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom