- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Ова е со цел да ослабне вмро и да се изигра мнозинството.Треба да си даде оставка и неговото место да го заземе следниот од листата. Овие работи се изигрување на гласачите.
Ова е со цел да ослабне вмро и да се изигра мнозинството.Треба да си даде оставка и неговото место да го заземе следниот од листата. Овие работи се изигрување на гласачите.
Он работеше против Македонија, со тоа што употребуваше насилство за на Груевски газот да му го спаси, пошто Груевски е предавник пар-екселанс.Брат, потрошен материјал на дпмне, ги пуштија таму да потонат и да глумат патриоти, тоа не значи дека треба еден за да се покаже муда да биде осуден на 4 години затвор. Кога дедото со ќебапите го осудија на затвор сите бевме запрепастени а сеа зошто ја завлекол Шекеринска тоа било оправдано, пошто скокал кај што не му е место.
Како бе Ѓорѓи ги врати?На сите прашања одговараш со бегање од темата. Хаг ги врати случаите на македонското судство, ама тоа не е надлежно за нив. Таков е нашиот закон.
Јас без трошка (трунка) да се замислам се залагам за почитување на правото. Е не би му простил на Заев ако ги инструира судките органи. Како што и за другите истото го мислам. Секако, во законска процедура.
Нешто многу си опседнат со рап и со црнци.еве и нешто позитивно
Како до сеа не сте покушале у вашите куртон-медиуми, по вашиот малоумен тертип, ова да го прикажете како подршка за господинот Груевски?[DOUBLEPOST=1507824918][/DOUBLEPOST]еве и нешто позитивно
Не. у Куманово имаше неколку будалетинки кои го дадоа својот живот за гзот на твојот сопственик да се спаси. Али џабе ги жртвувате луѓето ни криви ни должни, испадна дека ипак го симнаа.А во Куманово шо се десило дај кажи жити се?Можда таму на стражарот му барале љута ракија ама овај не им дал па овие го упукале?
А во Куманово шо се десило?Можда му побарале на стражарот љута ракија ама клетиот фашист не им дал и овје го упукале,дај кажи жити се сигурно имаш некој учесник и од таму?[DOUBLEPOST=1507825325][/DOUBLEPOST]Ja ќе ти кажам за Прилеп, од уста на учесник.
Требало да го нападнат затворот. Тоа ние што денес учиме дека било напад на затвор, всушност било убивање на стражарот.
Се собрале у околина и се туфкале како да го изведат тоа. На крај се одважил еден, отишол да му побара цигара на стражарот. Овој земал да му вади, да му даде и тогаш го убил. Со пиштол. И одма магла фатиле, после тоа.
Не бе Командант Вентили е најголемиот херој на нашата татковина!Абе Јохан уше ви е народен херој?
Без разлика, тој не е осуден за работа против Македонија и за тоа што заштитувал нечиј г'з.Он работеше против Македонија
А сепак тоа го правел.Без разлика, тој не е осуден за работа против Македонија и за тоа што заштитувал нечиј г'з.
Небитно е во ситуацијава а и субјективно. За мене и тебе работел против државата, за Џорџе и МКД Владе работел за државата.А сепак тоа го правел.
Да. И јас повеќе пати реков дека јас си ја гледам работата низ моја лична, а не низ правна призма.Небитно е во ситуацијава а и субјективно. За мене и тебе работел против државата, за Џорџе и МКД Владе работел за државата.
Ти што мислиш за пуштање на слобода на Агим Красниќи пред избори?Што може да се очекува од осуден убиец. Реков јас, во Драчево, Припор, Пинтија, не живеат луѓе. Значи тоа не се луѓе.
кај нас и незавршени работи се пуштаат, јасно ми е тоа... но камо ваши коментари за молкот на сдсм за наводниот криминал кај Актор ?? Па СЈО има и предмет, ама добија од ЕУ у фаца ...[DOUBLEPOST=1507834153][/DOUBLEPOST]"На нив се гледа дека автопатската делница е целосно готова и безбедна за сообраќај "
До претходната недела не беше комплетирана сигнализацијата, ни вертикалната ни хоризонталната. Бочни линии фалат на делови од патот. На места недостасуваат полни/испрекинати линии. Знаците не се поставени. Приклучоците кон околните места не се спремни за предавање во употреба. И трафостаница/далновод треба да се дислоцира.
Знаеш ли ти кога ги врати Хаг случаите ??]Како бе Ѓорѓи ги врати?
Како ти во твојата глава го замишљаш тоа - ги врати? Груевски сабајле пред врата ги најде врзани овие од Хаг? Имаше некое образложение? Документ? Допис од Хаг или ќутенката, само ги вратија, ни А, ни Бе?
http://think24.mk/2017/10/12/video-ne-znae-da-chita-se-kandidiral-za-nositel-bruka-vo-strumitsa-nositelot-na-sovetnichkata-lista-na-sdsm-vo-strumitsa-ne-znae-da-chita/#Во Кочани вечерва е приведено едно лице од листата на советници од ВМРО-ДПМНЕ под сомнение за поткуп на гласачи, потврдуваат за телевизија 24 од МВР. Случајот се работи по консултација и налог на ОЈО. Приведеното лице во моментов се наооѓа во станица. Кај него се продајдени пари, списоци на гласачи и друг материјал.