BusHav напиша:Не дека не се во мода,ама повеќе се поштува со малце мевце на неа,некако подобро е!!!
Mnogu gadno poveke sakam debeli i sreknidwa напиша:a vidi gi tie u pozadina
I jas mislam taka. Ne se misli na anoreksicni.MoNa` напиша:JAs mislam sepak deka slabite devojki sekogas ke bidat vo moda ..pod slabi devojki podrazbiram nekoi so normalna visina i tezina se da e taman na nea a ne nekoi anoreksicni nisto da nema na niv..
Normalna tezina kako so kaza realgirl ..da ima zadnik gradi..normalna visina i tezina ne nekoja anoreksicna..Manga напиша:.... sea vo koj smisol se misli na slabi -cickalici ili normalna tezina ....???????
E dobro vo toj slucaj mozes da si najdes nekoja krupna pa da ne mozes voopsto da ja gusnes :pos2: oti inaku ke rizikuvas tebe da te smacka:pos2:ViRuS напиша:Лееееееее да ми се нацрта некоја шо е ваква
О/|\
|
/\
Па да и дадам една голема Гушка и на крај да добијам О /|\ | /\ .... неееее фала!!!
Не планирам да носам на душа затоа што мила од кожа и коска!!!
А од кај тоа дека слабите девојки се анорексични?:lud:ViRuS напиша:Лееееееее да ми се нацрта некоја шо е ваква
О/|\
|
/\
Па да и дадам една голема Гушка и на крај да добијам О /|\ | /\ .... неееее фала!!!
Не планирам да носам на душа затоа што мила од кожа и коска!!!