- Член од
- 3 мај 2010
- Мислења
- 163
- Поени од реакции
- 17
Посебно не ми е јасно што туку се запнале сите за мене како само јас да сум рекла дебелки. А гледам полно тука нарекуваат даски и дебелки. И зошто луѓето кои се спуштаат со 2 ника тоа им го префрлаат на другите ? Некои луѓе не знаат да дискутираат, навистина ме изненадија. Лични навреди место нешто во согласност со темава и уште се фалат како имале многу години. Боље им е да си ги прикријат, пошто не им одговара.
--- надополнето ---
Дали се читаш што пишуваш или колку да не ти биде празен постот ? Не, немам потреба јас од повраќање фала му на Бога, јадам 10 пати на ден ама пак сум како кукла.
И мислам дека не е во ред мојот ник да го споредуваш со радио, ако имаш доказ дека тој е мој јузер дај извади го. Истото можам и јас за тебе да кажам дека си новинарка или uniqe girl. И зошто мене ми викаш дека е без везе да ги цитирам луѓево а ти тоа го правиш ? Ви се чудам навистина. Небаре се праите паметни, интелигентни моми во години. Кога си ти веќе попаметна, не ќе држиш лекции тука ќе премолчиш. Но толку ви сечи во главите.
--- надополнето ---
Е многу си глупава жими тебе ти викам. Како не ти е срам да се служиш со овие детски финти? Е па сега кажав јас никој не е крив што сте како крави. И воопшто ако некогаш некој те бендисал, не верувам дека си го запалила. Кој психопат се пали на месо? Оди лечи се бре.
Бејби би ти пожелила додека седиш во твоето веце, повраќаш и се справуваш со eating disorder да потпрочиташ или поработиш нешто на твоето воспитување.Навредиве не ти се на место.
Да се работеше толку со карактерот колку што се замараш со убедувањето дека мужите сакале слаби а не дебели сите ние ќе живеевме во поубав свет.
Инаку барби, на времето јас кога си играв со моите барбики они имаа облини, слаби да но со гз и цицка, ако сакаш ќе ти ги покажам.Е сега не сум во тек, ама веројатно ти си' си играла со новите барбики правени по теркот на Ејми Вајнхаус.
Место да се мачиш да реплицираш на цел форум и да правиш похота Me against all, малце чукни си ја главата и почни да го развиваш позитивното и внатрешното у себе.Има надеж за вас уште:pop:
Дали се читаш што пишуваш или колку да не ти биде празен постот ? Не, немам потреба јас од повраќање фала му на Бога, јадам 10 пати на ден ама пак сум како кукла.
И мислам дека не е во ред мојот ник да го споредуваш со радио, ако имаш доказ дека тој е мој јузер дај извади го. Истото можам и јас за тебе да кажам дека си новинарка или uniqe girl. И зошто мене ми викаш дека е без везе да ги цитирам луѓево а ти тоа го правиш ? Ви се чудам навистина. Небаре се праите паметни, интелигентни моми во години. Кога си ти веќе попаметна, не ќе држиш лекции тука ќе премолчиш. Но толку ви сечи во главите.