Овие имаат по 52 килограми и се дефинитвно ХОТ!!! Биле,се и секогаш ќе бидат во мода.
Да, комплекси зададени благодарение на неговото величество фотошопот. Има машки што сакаат слаби, ама како што знам и полничните девојки фаќаат дечковци и се секси, така да... нема тука комплекси.Не е вистина дека слабите девојки не се во мода,тие биле,се,и ќе бидат.ОВа само женски комплекси на полнечки девојчиња
Тоа може само за инат да го кажеш.За мене не се хот. Тоа значи не се хот. Чича мича, завршила је прича.
А од кога светскиот стандард треба да е негово мислење?Тоа може само за инат да го кажеш.
п.с. од кога твоето мислење стана светски стандард???
Не е од инат. Само сакав да ти укажам дека секој си има мислење. А моето е најбитно.Тоа може само за инат да го кажеш.
п.с. од кога твоето мислење стана светски стандард???
Од моменто кога тој рече , цитирам : „За мене не се хот. Тоа значи не се хот.“А од кога светскиот стандард треба да е негово мислење?
Еве уште поголем доказНе е од инат. Само сакав да ти укажам дека секој си има мислење. А моето е најбитно.
Па фала Богу дека неговото мислење за себе е најбитно.Од моменто кога тој рече , цитирам : „За мене не се хот. Тоа значи не се хот.“
Можеше само да рече, за мој вкус не се хот. Точка.
--- надополнето ---
Еве уште поголем доказ
Ептен не се хот, ко чачкалици се двете, да ги стиснам ќе се скршат, тотално анти хот.
Овие имаат по 52 килограми и се дефинитвно ХОТ!!! Биле,се и секогаш ќе бидат во мода.
хехех имаш добра поента, ама мене друго ми беше муабетот. Не е битно.Па фала Богу дека неговото мислење за себе е најбитно.
И ти горе пиша: Овие се ХОТ и секогаш биле во мода и ќе останат. Тоа е твое мислење, не значи дека сите исто резонираат како тебе и дека ако светскиот стандард е таков, дека треба сите да го прифатат. Да беше така, сите ќе бевме копии една на друга, а ние што немаме совршена става ќе требаше да се фрлиме под воз.
Пробај. И сподели имресии после каков е звукот на кршење коски. Чисто информативно да си знаемеЕптен не се хот, ко чачкалици се двете, да ги стиснам ќе се скршат, тотално анти хот.
Ти објасни Crazy In Love на што мислев. Сакав само да ти кажам, ете мене не ми се хот и тоа е мое мислење и за мене е најбитно тоа мислење а ич не ми е гајле за светските стандарди.хехех имаш добра поента, ама мене друго ми беше муабетот. Не е битно.
Кулирај. :smir:
Ако и виси салото како што треба на сите страни, зашто да не. Пуни раце работа.Аман бе луѓе, па кога збориме за слаби не збориме за костури, разграничете си ги поимите слаб и анорексичен. И верувајте НИКОГАШ нема да биде во мода сало и целулит. Кога ќе излезат две девојки на плажа едната слаба а другата по полничка во која ќе гледате? Во онаа со мало затегнато газе или во онаа на која и виси салото од сите страни?
A koj reche deka debela saka nekoj? Rekovme popolnichka da ne i se brojat koskite :smir:Аман бе луѓе, па кога збориме за слаби не збориме за костури, разграничете си ги поимите слаб и анорексичен. И верувајте НИКОГАШ нема да биде во мода сало и целулит. Кога ќе излезат две девојки на плажа едната слаба а другата по полничка во која ќе гледате? Во онаа со мало затегнато газе или во онаа на која и виси салото од сите страни?