- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
На задната е тежината, сепак мала гума е и бргу се троши.Не е некако малце? На 2500 гумава е како нова
На задната е тежината, сепак мала гума е и бргу се троши.Не е некако малце? На 2500 гумава е како нова
Jaс со мојот кинез имам поминато 20 000км и му немам сменато гуми па добар е.Не е некако малце? На 2500 гумава е како нова
Колку пати ремонт му правеше?Jaс со мојот кинез имам поминато 20 000км и му немам сменато гуми па добар е.
ja 15 000 km imam i ne palaniram uste tolku da gi menjam :/Задната со внимателно возење може и до 4500км.
Не сум го правел ремонт. До сега сум сменил сајла за гас, вуфери, акомулатор, 2пати каиш и да не го фати урок но добро се држиКолку пати ремонт му правеше?
Aман бе што стори со ВУФЕРИВЕ да не мислеше буфери?Не сум го правел ремонт. До сега сум сменил сајла за гас, вуфери, акомулатор, 2пати каиш и да не го фати урок но добро се држи
печатна грешкаAман бе што стори со ВУФЕРИВЕ да не мислеше буфери?
Чекај, чекај каиш на 10.000 мењаш? Абе ти колку кила си 25? Што скутер е?печатна грешка
Ja na moeto kais ne sum mu smenil od koa go kupiv a imam pominato 15 000 km baska 80 % od voznjata e so 2 caЧекај, чекај каиш на 10.000 мењаш? Абе ти колку кила си 25? Што скутер е?
Еј ако имаш слика обавезно ставај. Иначе може да се каже дека кинезите се ефтини за тоа и се продаваат.Колку за информација: на комшијата ЧајнаШитСкутер му се скрши на два дела. Среќа шо возел малку, па помина без последици. Не го имам уште видено, ако можам ќе напрам и некоја фотка.
Кој сака нека ме убедва дека кинезите се добри, се кладам по шо сака со кој сака... одбираме рандом мотор (марка секако) ако сака и 50 години нека е стар, ќе го возиме по каков сака терен, дека нема шасиски ништо да му настрада...
Првиот каиш ми се скина на 6 000-7 000 тука некаде, вториот не ми се скина но кога го однесов на мајстор за буферите каишот беше целиот сокинат и му реков да го смени тоа беше на 15 000 мислам. Инаку не сум 25 туку 80кг и еве го скутерот http://www.hamachi.mk/2011-02-07-12-27-08/50-/item/133-yy50qt-28-4тактен.htmlЧекај, чекај каиш на 10.000 мењаш? Абе ти колку кила си 25? Што скутер е?
од 350 до 1500 денари...колку платиш тоа и ќе добиеш.. оригинален кинески е срање и евтин... рачунај дека тој е послаб од оној што ти дошол во моторот... како и дае, со 1000 денари ке земеш поквалитетна марка и ке те истера барем уште 10.000shto pari se toa kaishite imam jas na eden kinez so 21 000km prviot kaish ama partal e cel