Скутерчиња: Се за и околу нив

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Ќе го носам на мајстор јебига ја може да ја скршам само
а да го однесам да го отворат па тек да нарачувам сајла ќе ми треба 2-3 дена да го оставам на сервис
Гледам има на торент некои сервис мануели за kymko можда пишува таму како треба.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Гледам има на торент некои сервис мануели за kymko можда пишува таму како треба.
Дај некој линк, јас неможев да најдам бесплатен и баталив
Kymco Super 8 e моделот
фала однапред :)))

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Дај некој линк, јас неможев да најдам бесплатен и баталив
Kymco Super 8 e моделот
фала однапред :)))
Ти пратив порака. Има цел фолдер за кимко само не знам кои модели се сите одолу 600мб е. Издвои ги да не ти ги симнува за останатите зошто се 15Gb.
--- надополнето: 31 август 2012 во 22:57 ---
Speedometer Cable е сајлата за брзинометар.
http://www.scribd.com/doc/18345435/Kymco-Super-8-50-EN

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Продавам Томос А35 2007 година,пред 600км му се ставени:нови гуртни, нов клип, нови карики, нова небесно плава металик боја, нов ласерски ауспух, нова свеќица, делторо карбуратор.... Регистрирано трајно, со документи и е нон стоп гаражирано...
Повеќе инфо, и слики по ПП...
Цена 220 евра, или замена за скутерче со моја доплата (дајте понуда)...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Decki aj edno prasanje za 2t skuter gledav nesto maslo pa me interesira Fuchs silkolene kako se dvizat cenite za litro?

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
Продавам Томос А35 2007 година,пред 600км му се ставени:нови гуртни, нов клип, нови карики, нова небесно плава металик боја, нов ласерски ауспух, нова свеќица, делторо карбуратор.... Регистрирано трајно, со документи и е нон стоп гаражирано...
Повеќе инфо, и слики по ПП...
Цена 220 евра, или замена за скутерче со моја доплата (дајте понуда)...
Добро бе другар,немора едно исто на 10 места да го напишеш:facepalm:

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Зошто ??? Што има лошо во тоа ??? И не се 10 места, туку се 2...

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
517
Поени од реакции
220

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Денес ја анализирав задната гума и приметив дека прилично мрда лево-десно, бандажот е пушка прав. Ова го приметив уште кога го зедов скутерот но не обрнав многу внимание. Се мислам дека таа ми ствара мали испрекинати вибрации на одредени брзини.

Можно е да се избалансира или веќе е деформирана? Читав дека имало некоја технига да ја издувш гумата па да ја наместиш и да ја напумпаш, слушнал некој?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Денес ја анализирав задната гума и приметив дека прилично мрда лево-десно, бандажот е пушка прав. Ова го приметив уште кога го зедов скутерот но не обрнав многу внимание. Се мислам дека таа ми ствара мали испрекинати вибрации на одредени брзини.

Можно е да се избалансира или веќе е деформирана? Читав дека имало некоја технига да ја издувш гумата па да ја наместиш и да ја напумпаш, слушнал некој?
Има одлежано зимно време полунапумпана и се деформирала. Затоа има држачи кои цело зимо стојат на нив а гумата лебди за да не се деформира.
Не може да се исправи гумата. Нова само

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Има одлежано зимно време полунапумпана и се деформирала. Затоа има држачи кои цело зимо стојат на нив а гумата лебди за да не се деформира.
Не може да се исправи гумата. Нова само
Ах оваа е нова, 2500 има поминато. Нишо ондак ќе ја возам вака.
Одприлика колку КМ се минува со пар гуми?

Kajgana Shop

На врв Bottom