- Член од
- 6 февруари 2010
- Мислења
- 882
- Поени од реакции
- 923
Јави се во мотојове . Изгуглај го бројот, имаат и веб страна.Продава ли некој спортски ауспух за овој модел Hamachi/Baotian?
![]()
Колку кубици е?Продава ли некој спортски ауспух за овој модел Hamachi/Baotian?
![]()
50ццКолку кубици е?
Ако е 70-80 cc имам одлична понуда за тебе.
Дали е нормално скутерот да тргнува од 5000 обртаи? Мене скутерот ми трга од 5000 обртаи а максимумот е до 7500 обртаи. Сеуште е под блокади.
Дали треба да се штелува нешто ?
Каде можам да најдам делови за Yamaha Aerox во MK?
MotoParts/MotoDominik - ВелесКаде можам да најдам делови за Yamaha Aerox во MK?
Баш гледав вчера, почнува да е движи над 5000 и оди накај 7500 максимум. Претпоставувам дека максимумот е поради блокадите ама ме буни тргнувањето.Гилерата така ??? ... Малку е 7500 обртаи за 2-тактно, уствари воопшто е малу... Ваљда дека е под блокажи уште па затоа не врти повише ... Нормално е да трга, поготово ако си потежок
... Немаш време да приметиш на колку точно трга пошто брзо ги качува обртаите... Земи пополека со постепено додавање на гас да видиш на кој број обртаи фаќа варијаторот... Би требало на нешто околу 3000 да почне да фаќа и да сака да тргне, а веќе накај 3500 да се движи пополека ... И на колку обртаи работи под лер гас ???[DOUBLEPOST=1431132460][/DOUBLEPOST]
Баш гледав вчера, почнува да е движи над 5000 и оди накај 7500 максимум. Претпоставувам дека максимумот е поради блокадите ама ме буни тргнувањето.
Ако не се разбираш отиди во динамикс на кратка проверка, ќе ти кажат што какоZdravo na site. Nov sum ovde i mislam deka ke mi pomognete. Vo plan sum da kupam gilera sr50 polovna, so 4000 km od 2013 godina. Pa da mi kazete nesto povekje na sto da obratam povekje vnimanie. Pozdrav i odnapred blagodaram.
Gilera SR da ne mislis Aprilia sr50?Zdravo na site. Nov sum ovde i mislam deka ke mi pomognete. Vo plan sum da kupam gilera sr50 polovna, so 4000 km od 2013 godina. Pa da mi kazete nesto povekje na sto da obratam povekje vnimanie. Pozdrav i odnapred blagodaram.