- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 3.293
- Поени од реакции
- 637
Еве го гласањето
Мора да се гледа!
Мора да се гледа!
Ne bidi lubomoren za nivnata odli4na pesna...1. Победија Next time,значи можете да зборите колку сакате,џабе ви е!
2.Секоја година после домашниот избор има некој што се буни,и не само кај нас,секаде е така.А овојпат очигледно има помалку што се бунат за Сленг и другите кои пробаа..иначе немаше вчера победниците да бидат толку надмоќни во гласовите од публиката.Публиката најмногу ги сакаше Next time! Жирито повеќе од Сленг ги сакаше Next time!
3.Ако сакаа да пратат нешто поразлично,нешто како Сленг...Тогаш во борбата ќе влезеа и Рок Агресори,и немаше Лозаноски со една,да речам обична песна да биде толку високо и пак пред тие “различните“.
4.Сите знаеме дека влијанието на охриѓаните на форумов е големо и затоа има олку кои се толку гласни и кои ќе одат на протести... (Се надевам дека нема да кркам бан после ова...:pos2
5.Реално да збориме...Срамота ќе беше Сленг да одеа.Пооргинален беше типот од Рок Агресори,па и Проект Македонија.А оргиналноста на Сленг беше само во кореографијата.
Ама тие кои губат секогаш се лутат...Сега тоа е тоа! Јас ги поддржувам Next time, а на другите повеќе среќа нареден пат,здравје!
извини јас сум од струмица, охриганите не се сами на форумот па и да само они говорат убаво за сленг1. Победија Next time,значи можете да зборите колку сакате,џабе ви е!
2.Секоја година после домашниот избор има некој што се буни,и не само кај нас,секаде е така.А овојпат очигледно има помалку што се бунат за Сленг и другите кои пробаа..иначе немаше вчера победниците да бидат толку надмоќни во гласовите од публиката.Публиката најмногу ги сакаше Next time! Жирито повеќе од Сленг ги сакаше Next time!
3.Ако сакаа да пратат нешто поразлично,нешто како Сленг...Тогаш во борбата ќе влезеа и Рок Агресори,и немаше Лозаноски со една,да речам обична песна да биде толку високо и пак пред тие “различните“.
4.Сите знаеме дека влијанието на охриѓаните на форумов е големо и затоа има олку кои се толку гласни и кои ќе одат на протести... (Се надевам дека нема да кркам бан после ова...:pos2
5.Реално да збориме...Срамота ќе беше Сленг да одеа.Пооргинален беше типот од Рок Агресори,па и Проект Македонија.А оргиналноста на Сленг беше само во кореографијата.
Ама тие кои губат секогаш се лутат...Сега тоа е тоа! Јас ги поддржувам Next time, а на другите повеќе среќа нареден пат,здравје!
Колку и да сакав да идат Сленг, петицијава е тотална глупост.Eve vi peticija, pa glasajte. Targetirana e do evropska komisija
http://www.thepetitionsite.com/1/deny-entrance-to-next-time-to-eurovision
Еден предлог само за петицијава: Не си трошете кликови за џабе. :smir:Eve vi peticija, pa glasajte. Targetirana e do evropska komisija
http://www.thepetitionsite.com/1/deny-entrance-to-next-time-to-eurovision
Еј шо збориш? Нормално дека е џабе, ама сепак ние сме тука за да дискутираме.1. Победија Next time,значи можете да зборите колку сакате,џабе ви е!
8 гласа беа во прашање, така што публиката нешто превише не ги преферирала Некст Тајм од Сленг.Публиката најмногу ги сакаше Next time! Жирито повеќе од Сленг ги сакаше Next time!
Е баш заради тоа ние ги поддржувавме Сленг. Е бравос. Ете како вака не просветли не ми е јасно само. И јас бев против песната на почеток пред да ја чујам, но кога го видов целокупниот настап, изведбата, реакцијата на публиката, мислењето го сменив во првата секунда. А треба да имаш моќ и креативност за да промениш нечие мислење (особено на тврдоглави како мене ) за само три минути.4.Сите знаеме дека влијанието на охриѓаните на форумов е големо и затоа има олку кои се толку гласни и кои ќе одат на протести... (Се надевам дека нема да кркам бан после ова...:pos2
Реално да збориме...оваа фраза кога ќе ја прочитам значи. Па сите зборат реално, од своја гледна точка. Не знам зашто вака одбранбено се поставуваш, не мораш цинично да се изразуваш врз сите што имаат поинакво мислење од тебе.5.Реално да збориме...Срамота ќе беше Сленг да одеа.Пооргинален беше типот од Рок Агресори,па и Проект Македонија.
Е арно де поддржувај си ги. И јас ги поддржувам. Нормално дека ќе ги поддржувам кога Македонија ја претставуваат. И дечкото навистина убаво пее, не знам како се викаше. Ама со такви текстови напишани од Мекиќ и аранжан од Џеј Џеј, децата нема да пркнат!Ама тие кои губат секогаш се лутат...Сега тоа е тоа! Јас ги поддржувам Next time, а на другите повеќе среќа нареден пат,здравје!
Кој е љубоморен?Ne bidi lubomoren za nivnata odli4na pesna...
Toa sto sum jas ohrigjanka ili nekoj drug nema nikakva vrska so toa sto vo zirito(koe sega mozete da go gledate na MTV) ne im dadoja ni eden poen a ocigledno bese deka publikata sakaja da pobedat,i ne mi kazuvaj mene ili na nekoj dr deka ne sme se bunele...jas sum se bunela,se bunam i ke se bunam posto nepravdi najmnogu mrazam! me vagja od takt! i epten sramota e toa!!
1. победија неправедно1. Победија Next time,значи можете да зборите колку сакате,џабе ви е!
Aj prekini!Кој е љубоморен?
Љубоморни се тие кои сеа се бунат и зборат дека ќе организирале протести!:pos2: Јас нема зошто да бидам!
А ти и понатаму буни се! Докажувај вакви неправди и слободно буни се! Можеш и да одиш во Москва и коа ќе пеат нашите ти „УУУуу“ да викаш!
Не мора одма да скокате!
Aj prekini!
I samite tie (Next Time) znaeja deka Sleng trebaja da pobedi! Ne sme ljubomorni pa sea s organizirame protesti,tuku sme luti sto starcine od gerijatrija glasaja za inaet!! publikata sami si go kazaja svoeto ama nikoj ne gi slusase...steta so nemaja zemano patlidzani ili jajca pa da frlet...jako ke bese!
ako bea fer ke re4eja otstapuvame...А за што се пријавија Некст Тајм? За да победат и одат во Москва!
И тие знаеја дека фаворити се Сленг, ама има и луѓе што ги подржуваат Некст Тајм. Не дека се нешто посебно, туку имаат сосема нормална песна. Јас ги подржувам, плус ептен ми се фини момците. Секој го подржувам само да не не претставуваше Калиопи.
А што сеа треба Некст Тајм да направат? Да речат е вака, Сленг ќе одат наместо ние во Москва! Тоа?
Многу гледаш филмови!
Ако Некст Тајм ја отстапат победата, тогаш Калиопи ќе иде.
Втори се, си има правила и прописи.
Не си правете филмови. Не се замарајте со петиции. Подржете ги момците, колку толку.
Со повеќе среќа догодина на Скопски Фестивал.
И пред се со подобро и помладо жири. Има и други познати музичари кои не се од Опера и Балет и не се дел од МТВ.