nE0n1nja
Eat nerds get shredded
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 3.477
- Поени од реакции
- 3.287
Aj пробај од колена да ги праиш и види дали ќе имаш мака.едвај 10 правам што е работата осеќам мака во делот кај стомакот.
Aj пробај од колена да ги праиш и види дали ќе имаш мака.едвај 10 правам што е работата осеќам мака во делот кај стомакот.
Подобро би било насабајле ?Ако си вежбал стомачни пред склековите,голема е веројатноста да е до тоа...или пак ако си имал воспалени стомачни,а си правел склекови...
--- надополнето: 24 март 2012 во 18:16 ---
не е убаво пред спиење да се вежба,го заморуваш целиот организам и срцето,а спиењето треба да е одмор и за организамот,и за срцето..
После добар оброк,1-2 саата одмор,тогаш најдобро...и ќе имаш и повеќе сила...Подобро би било насабајле ?
брат ако праел стомачни пред тоа,до тоа му е..или воспалени ако му биле.. јас се заебав еднаш така,никад више !Aj пробај од колена да ги праиш и види дали ќе имаш мака.
порано и јас така правев пред спиење не се изнавежбам стомачни,склекови туш па спиење татко ми коа ме дозна ке ме убиеше,хихи. Кога ке станиш пробај да направиш барем 15 ке идеш на школо/факс било што, кога ќе се вратиш едно турбо мавни 3-4 серии по 15 рокни еден туш .Подобро би било насабајле ?
Ако веќе идеш у теретана,гледај таму да го дадеш максимумот,за да неможеш после тоа да допреш чаша,а ти чим после тоа правиш склекови,значи дека не го даваш таму максимумот...јас секад правам 4х15 откако ке се вратам од теретана у деновите кога вежбам гради.
лошо/арно?
Зависи што сакаш да постигнеш, ако сакаш издржливост и дефиниција, не е лошо. Ама ако вежбаш за маса, лошо е.јас секад правам 4х15 откако ке се вратам од теретана у деновите кога вежбам гради.
лошо/арно?