Синхронизација на македонски

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.907
Поени од реакции
8.280
синхронизација ти е стварно глупава работа,пров нее убаво има болни глуви луѓе и сега како они ќе ја разберат серијата
и како јас ќе знам дека серијава е туркса ако не го слушнам гласот турски

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.907
Поени од реакции
8.280
втората синхронизирана латино серија на "Аманет" наскоро на "Сител".

Каролина, Калиопи, Некст Тајм, Слаткар, Тони Зен, Јованов и Меќич ќе бидат дел од новата серија на Сител - АМАНЕТ која започна да се снима, како што најавуваат од Сител, втората синхронизирана латино серија на македонски.
"Кој вели дека на македонската естрада никој со никого не се дружи? Каролина, Тони Зен и Слаткар на оваа фотогафија го докажуваат спротивното. Поп ѕвездата и хип-хоп револуционерите се здружија поради еден ексклузивен проект кој "Бекстејџ" наскоро ќе го обелодени.

Прво ќе ги гледаме во заедничка реклама, а потоа можеби и во уште еден проект на ТВ "Сител" кој секако ќе ја разбранува домашната јавност. На оваа фотографија, Слаткар на Каролина, Тони Зен и на уредникот на "Бекстејџ", Александар Блажевски им се фали со својот нов контраверзен спот за песната "ФМ". На сликата фалат уште Калиопи, Некст тајм, Јован Јованов и Елвир Мекиќ. Тие заедно со гореспоменатите, се еклузивните музички соработници на "Бекстејџ".
Дел од тие ѕвезди за прв пат ќе станат актери во новата ТВ серија, "Аманет", која стартува наскоро на "Сител".

Блажевски најавува:
АМАНЕТ - ексклузивно на Сител, синхронизирано на македонски
Ова е некоја пародија или некоја невидена глупост досега, рекламата е демек ова е некоја серија каде во центарот на вниманието е заклетвата, а ликовите се Џаро, Боки 12, Марјан Стојановски, Гаџа и др. макеоднски џет сетери.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Одличен потег на Сител, така и треба, да се исмејат А1 до крај со нивната синхронизација и во прјам тајм термин:tapp:Интересно ќе биде да се види ова:pos2:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Имам само еден збор за ова: мизерија.
Рекламата за ова чудо беше катастрофална, можеле малку повеќе да се потрудат за исмејување на А1.

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Поради извонредниот успех на А1 со синхронизацијата на шпанската серија, Сител не го издржи притисокот од гледачите и мораше да го возврати ударот со уште поголемо срање, во кое учество заземаат моите лични фаворити од македонската музичка сцена :pos::pos:
Темава е печена за во Чек Дис Аут :vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.892
Поени од реакции
50.487
па добро, ги укунаа нова, хрт, и обн, остана само они и имаат простор да се изживљаваат врз нас со се' што ќе им текне на курот, гз мајчин да им ебам селски.

Г

Господ

Гостин
Ајде нека се редат глупештините на телевизииве
Не знам каков вид на исмејување е ова да исмејуваш ретарда
така што самиот ќе се правиш поголема:vozbud:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Mислам дека следно за укинување е Пинк, затоа што дава и Фарма и Талент.
Абе ова ќе биде во рамките на Бекстејџ, така да сигурно нема една епизода да трае подолго од 5 минути:pos2:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Како и да е, мразам синхронизација.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Аман бе, аман бе, можат ли телевизииве во Македонија да паднат на уште пониско ниво? Аааа ми се плаче бе, стварно ми се рика. Да замрази човек телевизија. И после ми се чудат кога ќе кажам дека не гледам тв.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Ај, доста отворате теми за секоја нова синхронизирана серија, само затоа што е синхронизирана. Еве ви ја темата за Синхронизација на македонски и пишувајте си тука, секако ќе биде многу актуелна, барем се додека не се откажат телевизииве од оваа средно - жалосна идеја.

S

Sheldon Cooper

Гостин
Само напред со синхронизацијата, да си го зачуваме јазикот! :)

Член од
22 септември 2009
Мислења
199
Поени од реакции
26
Синхронизација е невидено срање.Прво и основно има луѓе што многу лесно учат јазик од филмови, а со синхронизацијата се одзема тоа.Друго, се знае дека Мерил Стрип е Мерил Стрип и не може некоја наша актерка да ги долови емоциите на ликот што она го глуми.Една од убавините на филмот е глумата.Нека ги синхронизираат сите филмови па да се чудам јас зошто некој актер земал оскар, нит глума сум видела нит ништо.Колку само до сега сум слушнала некој да рече јас англиски научив малце од филмови.Што ќе научиш вака жити се.Не ја гледам поентата, нашиве глумци само го упропастуваат филмот(не дека шпанскиве серии се асални него како тргнале ќе почнат и филмови да синхронизираат).

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Синхронизација е невидено срање.Прво и основно има луѓе што многу лесно учат јазик од филмови, а со синхронизацијата се одзема тоа.Друго, се знае дека Мерил Стрип е Мерил Стрип и не може некоја наша актерка да ги долови емоциите на ликот што она го глуми.Една од убавините на филмот е глумата.Нека ги синхронизираат сите филмови па да се чудам јас зошто некој актер земал оскар, нит глума сум видела нит ништо.Колку само до сега сум слушнала некој да рече јас англиски научив малце од филмови.Што ќе научиш вака жити се.Не ја гледам поентата, нашиве глумци само го упропастуваат филмот(не дека шпанскиве серии се асални него како тргнале ќе почнат и филмови да синхронизираат).
Да не пишувам цело мислење, ми ги зема зборовите од уста.

Заради таа синхронизација тотално се бескорисни телевизии како RTL, Rai Uno и останати.

Kajgana Shop

На врв Bottom