Се откажувате ли лесно?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
се откажувам премногу брзо..и многу ми е криво што е така ама :toe:...
 
Член од
3 октомври 2008
Мислења
234
Поени од реакции
9
ииии алал ти вера за темата саа можам да маам филозофии мухахахаха

или ај мрза ме :) првото шо го кажа ќе го терам.. до крај НОУ ЛИМИТС одам додека сакам праам шо сакам секој разумен би играл така, но сепак има една фрка..

сите луѓе не се разумни, некој работи не зависат само од тебе.. ако нешто ти е поврзано со некој и тај некој работе ги работите со сила и не работе како тебе у НОУ ЛИМИТС секогаш си принуден да се одкажеш (оти си разумен) за да живото пак си го тераш по твое и пак си бидеш среќен и немаш маки :) ај ногу глупости изнапиша по форумо денеска.. доста е глупирање само на реплики ќе враќам почна самио да се осеќам више шо трескам :)
 

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Не се фаќам као слеп за стап за минливи или привремени работи. Да, баталувам такви нешта најчесто, понекогаш и од самиот старт. И уво ме боли дали некој мисли дека лесно се откажувам, па по тоа заклучува ред други ствари. Ако некој проценува човек по тоа дали се инаети дали е црно или бело, мене доволно ми кажува.
И како што има разлика меѓу тоа да си либерте тип, и тип без основно ниво на култура, има разлика и меѓу тоа да навалуваш, и да не се откажуваш. Не обрнував внимание на ова кај други луѓе, не па кај себе, све док еден ден не бев приморана. Не видов убајни, али бар знам дека нема да кренам раце од нешто што за мене вреди. Особено од луѓе не. :Z
 

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
644
Ако видиш дека некоја работа не сака, не ја бива, и после многу изгубени обиди, нормално е да се откажеш.
 

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
не се откажувам воопшто затоа што некогаш е потребно токму да се ризикува за да се добие посакуваното..би одела до крај секогаш но не и по секоја цена..:vozbud:
 
Член од
20 јануари 2008
Мислења
119
Поени од реакции
6
Dokolku nesto navistina sakam GO IMAM. Na koj i da bilo na4in no samo dokolku znam deka toa vredi i deka jas navistina go sakam ako ne togash duri ne se ni obiduvam da go dobijam. Dokolku gubam na eden na4in se povlekuvam, za potoa da prijdam so poinakva strategija. Edinstveno shto ne davam za nisto e Gordosta i Dostoinstvoto i 4esta normalno, no sepak naogam na4in na koj ke go dobijam nestoto bez da gi izgubam ovie raboti...
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Никогаш. Никогаш не се откажувам лесно. Таков тврдоглав и упорен тип на човек сум и не се откажувам до самиот крај, дури и да знам дека шансите да го добијам тоа што го сакам се минимални .Глупо ми е да се откажам без да вложам претходно цела енергија во тоа нешто и пред да испробам повеќе стратегии. Немам трпение многу и се нервирам и избувнувам брзо, ама не се откажувам. Додека има надеж во мене, упорна сум.:pipi:
 
Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Zavisi.
Za raboti koi mi se mnogu bitni ne se otkazuvam lesno,ustvari ne se otkazuvam nikako,ni lesno ni tesko,nema otkazuvanje.Mozi periodicno da variraat vo intenzitetot moite napori da go postignam toa sto sum go zamislila,mozi da stagniram malce,da zemam zdiv,da smenam taktika,ali ne krevam race nikako.Takva sum,tvrdoglava,uporna i trpeliva.:pipi:
A za raboti za koi sum procenila deka ne zasluzuvaat premnogu trud i vnimanie,odma se otkazuvam.Pravam nekoj prividen obid,kolku da ne me maci sovseta poposle i gi bataluvam.:)
 

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
119
Fighterce sum be! Ne koristam ogneno oruzje i ne zagrozuvam zivoti vo borbata, me povreduvaat i boli ama I keep going on ... Bavno ama sigurno!
Koga ke se iskacam na vrvot, ke vdisam, ke gi napolnam gradite so svezina i ke vidam deka sum prezieveala svakam deka imam pricina da prodolzam i da ne se otkazuvam!
 
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.448
Поени од реакции
7.926
премногу брзо се откажувам од некои работи, ама од некои не... а криво ми е што не идам до крај....
 
Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Od nesto sto silno go sakam ne se otkazuvam brzo...toa vo nikoj slucaj zatoa sto znam deka koga togas preckite ke gi snema....No ima navistina slucai koga smetam deka nemozi da se napravi nisto pa podobro e da ja nasocam energijata kon nesto poostvarlivo vo momentot.
 
Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Се се само лесно не се откажувам. Ако тоа нешто ми значи ( а скоро секогаш ми значи) никако не се откажувам. Воопшто ни на памет не ми паѓа такво нешто. Колку и да треба ќе чекам и ќе се борам, затоа што знам дека така на крај се ќе се исплати. Ај најмило ми е кога некои луѓе мислат дека ќе се откажам лесно и баш тогаш успевам да им го покажам обратното! :baeh: Е тогаш ми се полни душата ! :)
 
Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Не се откажувам лесно од нешто што сакам да постигнам или за било што...упорна сум до крај :)
 

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Никогаш не се откажувам лесно!!!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom