Се каете ли за нешто/некого?

Член од
1 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Се каам што дозволив една личност да си поигра со мене, што му верував за на крај да увидам дека цело време сум била во заблуда, дека не е се’ така како што си мислев.
И се каам за глупостите што ги направив пред извесно време, ама сега џабе ми е, нема враќање назад, ќе си ги трпам последиците од тоа.

Член од
4 април 2008
Мислења
33
Поени од реакции
1
Se kaam za edna mala devojka koja ja nacrtav i napraiv umetnicko delo , koa sea doznav so kakov ropak od forumot se roka sea mislam mnogu mi e zal sto ne ja skapirav porano .

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Моментално сум баш во ваква ситуација кога за влакно ризикувам да изгубам една личност која премногу ми значи.
Се обидувам да ја поправам ситуацијата и ќе видиме колку ќе успеам во тоа.
Доколку би ја изгубила заради било која друга работа, ОК, ќе го прифатам фактот, но ако (како во мојот случај) тоа се случи поради грешки што јас сум ги направила ќе се каам засекогаш.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Што не се опробав на ФДУ. Ама има време...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
се каам за сите глупости што ги имам направено во некоја врска или со некого..поради кои избивале потоа големи караници(ваљда се попраив сеа)
се каам што ја дадов довербата на некои луге на кои не требаше

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
SE KAAM STO TI KAZAV DEKA MI SE SVIGAS I DEKA TE SAKAM...SE KAAM ZA TOA STO BEV GLUPA I MISLEV DEKA E OBOSTRANO...SE KAAM STO SE ZALJUBIV...SE KAAM STO NEKAT TE ZAPOZNAV....SE KAAM STO NIKAT NE ME SAKASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:'(((((

Исклучи Caps Lock! - Crazy in Love

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
се каам што воопшто направив нешто со тебе ,
се каам што ти простив Но најмногу од се се каам ШТО ТИ ВЕРУВАВ:toe:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Не с е каам за ништо и за никого.Поради тоа што сум го поминала и искусила сум каква што сум денес.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Се каев едно време за една пропуштена шанса,ама после кога го видов каков е всушност,мило ми беше.

Се каев и за една врска едно време,ама после кога видов што се научив од тие грешки што ги правев додека траеше,ич не се каам,немаше да размислувам вака ако не ми се дешаваа такви глупости.

Не се каам за ништо,зошто се се случило со причина,некои работи едноставно не било судено да се случат,некои подобро што не се случиле,и од се што се случило сум научила по некоја лекција,од сите врски,партнери.

cinderella_

In love with you...
Член од
27 јануари 2007
Мислења
852
Поени од реакции
5
se kaam za greskite so gi praev do pred nekoja nedela...ne sakam da go izgubam...ako ne mi prosti ke se kaam mnogu:(

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
И да се каам...ништо тоа нема да смени.

Напротив, некогаш ми е мерак што сум правела грешки, биле промислени или непромислени сеедно, бидејќи само така можам да научам нешто и да не ја повторувам истата грешка.

Јас живеам со тие грешки, постојат мал милион на работи кои ме потсетуваат на сето она што поминало...јас не би била јас ако не би имала толку грешки.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Се каам што сум била многу укочена, здрвена, срамежлива и што сум преќутувала многу работи.

А да,исто се каам и што некогаш сум многу озбилна и сериозна за свои години.(Што верувале или не сепак ми влијае у љубовта)

Kajgana Shop

На врв Bottom