Се каете ли за нешто/некого?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Се каам што сум била многу укочена, здрвена, срамежлива и што сум преќутувала многу работи.

А да,исто се каам и што некогаш сум многу озбилна и сериозна за свои години.(Што верувале или не сепак ми влијае у љубовта)

Немам што да додам :pipi:се пронајдов во зборовиве. Дефинитивно истиот проблем. Да би можела да го вратам времето назад многу работи би променила.Можеби и животот би ми се одвивал во друг правец. Најмногу од се се каам за тие работи што сум ги преќутувала. Ама тоа е, не знам :toe:.

Член од
6 мај 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
да..што беф за 2-3-4 мај наместо само на 2 мај...што варав, што се ишишаф, што паднав на 2 испита...:smir::tapp:

sl@tk@

е па слатка...
Член од
12 февруари 2009
Мислења
20
Поени од реакции
0
Се каам што и дозволив на една личност да влезе во мојот животот и самата да бира кога ке си замине од него!Се каам што верувам на лугето кои ни најмалку не треба да им се верува...:toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не се каам за ништо, само и да помислам на каење отиде јабана работава, затоа што има премногу работи за кои би требало да се каам.
Затоа нема каење за ништо, никого и никоја.

Член од
17 август 2008
Мислења
194
Поени од реакции
3
Се каам за многу работи ама касно ми е сеа.

Член од
6 мај 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
Ne se kaam za ona sto sum go napravila,za kaam za ona sto ne sum go napravila,a mozev da go napravam:nenene:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Не би требало да го кажам ова,но да.Се каам за толку многу работи кои ако би имала повторно шанса за да ги поправам максимално би ја искористила.
И јас се каам затоа што многу пати сум преќутила и што скоро сите ми се качувале на глава,но веќе не сум таква.Се плескам во истиот момент,ни секунда порано ни покасно.Не жалам затоа што сум таква,понекогаш тоа е единствениот начин за да му кажеш на некого дека е ДОСТА !!!
За некого...и за ова жалам.Жалам што премногу се врзувам за луѓето и за тоа што кога ќе ме повредат квичам ко незнам...Никогаш нема да се смени таа особина кај мене и никогаш нема да престанам лесно да простувам.:tapp:
Жалам што им дозволувам на луѓето да ми навлезат до тој степен во животот,не размислувајќи за последиците послем.:tapp:
Јбг,таква сум,таква и ќе останам.За кого добра,за кого лоша али одјеби.:toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Се каам што не сум шмекал и ружни. За да ги поштуеш убавите мора да ги пројдеш ружните.

D

devojcence

Гостин
se kaam za edno dete od net so ne mu dadov sanasa na pocetok.pa posle bese kasno ali toa e. :toe:

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Дали некогаш сте направиле непоправлива грешка поради која сте изгубиле некого? Ако сте, ви тежи уште или едноставно сте поминале преку тоа? :razmislu:
Не, воопшто. Се каела јас или не, што било, било и поминало. Иако гледано од денешна временска дистанца никогаш не би била со одредени личности и не би сакала некој така слепо и наивно. Сум била зелена, конфузна и непромислена. Постапките кои денес слатко ме засмејуваат или ги сметам за погрешни, во тој одреден момент се чинеле исправни. Што е и сосем нормално, човекот расте, созрева, се менува. Не можам да се каам затоа што некогаш сум била своја, иако тогаш многу поразлична од денес. Благодарение на секој еден "погрешен" избор на постапки во животот сум оваа личност која што сум денес. А и како би го разликувале погрешното од правилното ако не сме ги искусиле и двете :wink:

E

`EsCaPe`

Гостин
Чувствувам каење само за нешта што не сум ги направила, шанси што сум ги пропуштила.
А за нешта кои се веќе направени, не се каам. За ништо до сега.

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
ne se kaam za nisto sto sum napravila,se kaam samo za nekoj raboti sto sum gi ispustila vo zivototi poveke nema da mi se povtori od sega se ke probam i se ke se obidam da dobijam bidejki ne mozam nisto da izgubam , ne dobil samo onoj sto ne pobaral:pos2:

Gh0$T

BanishedFromMyOwnWorld
Член од
4 октомври 2008
Мислења
271
Поени од реакции
19
Се каам...ама не кажувам зошто..:(

Беѓе пред некое време....:icon_conf

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Како и секој имам направено грешки...Жал ми е,но не се каам: Изгубив битни личности но со тие грешки си стекнав искуство. Секоја грешка ме направи ова што сум денес - така требало да биде...

Член од
12 април 2009
Мислења
11
Поени од реакции
1
Да многу се каам а посебно сеа у последно време, мн ми е криво и сакам да го вратам времево за да ја исправам грешката ама.... неможам, за жал :nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom