Се каете ли за нешто/некого?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Едно време се каев за мојата срамежливост и фактот што немав храброст да го викнам тој што ми се свиѓа на кафе,ама тоа подоцна испадна правилно,затоа што сфатив дека го чувствуввам само ко другар.

Но,сепак...Постојано се каам за минатото што секогаш сум била срамежлива за се во животот..за се ми било срам и се уште ми е...само што тоа почнува полека да се менува..ама сепак,често се каам за работи кои што не сум ги кажала,или направила,ама после одредено време сфаќам дека џабе ми е каењето.

Ani4ka

PhAt Baby
Член од
27 мај 2007
Мислења
120
Поени од реакции
0
Ne se kaam za nisto,zasto se sto sum napravila pogresno i loso mi bile pamet za vo idnina,a i nema vreme za kaenje zivotot ide ponatamu:)
>>>Pa greski sme lugje pravime:):):)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
u globala sega nemozam da se setam na nisto poradi sto sum se kaela.. no ne sakam da gledam nazad... se obiduvamd a ja gledam posvetlata strana na nestata.. nikogas ne e se taka crno... poveke skam da gledam napred nego da se vrakam nanazad za nekoi nesta.. so ogled na toa sto ne ucam od greskite nema efekt.. a i da se kaam nema nisto da smeni toa.. sto e napraveno napraveno e

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
ne se kaam,ucam od greskite...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Не се каам воопшто за ниеден момент поминат со некоја.

Туку напротив се каам и нервирам пошто учам од своте грешки.

Член од
12 јули 2007
Мислења
40
Поени од реакции
0
se kaam samo za edno:deka sum bila so edna osoba a koja ne zasluzuvase nisto
ama toa e takov e zivotot site gresime:)

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Jas se kaam za edna malecka so kratko ime.

Ne mozam da ja zaboravam so meseci. Tolku pametno, sexualno devojce fino kulturno tokmak go ispustiv . Mislev ne saka da ideme za ozbilno i ja pocnav i drugi da si baram majmun . Ama taa pametna me nasanka da me proveri kakov sum i bas posteno me izmajmunisa i posle me sutna ko kuce bez izgovor bez nisto. Ne da se kaam , si grizam od kurov sea ( jes da toa pa ne mi e bas tesko 38 ca ne e sala )

huhhh jebiga da se rodam pak drugo nisto ne bi mi trebalo posto bese nesto nevideno ever

Член од
15 август 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
Nikogas ne se kaam za nisto,ednostavno sum pomirena so toa deka taka mi odgovaralo i taka sum napravila....sto bilo pominalo i sega odime samo napret, sto deka ke se pokaes za nesto koga nemozis nisto da vratis onaka kako sto bilo....samo ako se kaes dopolnitelno maltretiranje psihicki e veruvaj

С

Сатори

Гостин
Се каам кога губам време...само тоа не можам да си го простам на сама себе...
Иако тогаш се разбира не сум мислела дека е губење...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Се каам кога губам време...само тоа не можам да си го простам на сама себе...
Иако тогаш се разбира не сум мислела дека е губење...
Ако тогаш не си мислела дека губиш време, зошто после тоа да се каеш? Затоа што завршило, па одеднаш се` што поминало е лошо? Немојте така бе ...

Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
Se kaev sto ne bev dovolno iskrena i sto te frliv od mene....Skoro te poniziv a jas se krenav visoko...Koga padnav , tebe te nemase a jas se najdov vo prasina!
Fala bogu kaenjeto pomina...

Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
сум правила многу грешки но не се каам за направенето што е било е поминало.

Член од
1 април 2008
Мислења
20
Поени од реакции
1
Каење!

Дали сте се каеле некогаш што сте раскинале со него/неа?:nesvest:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
не за раскинување ама за други работи да

Член од
29 февруари 2008
Мислења
370
Поени од реакции
13
Секогаш добро размислувам пред да ставам крај....или за било каков следен чекор така да не сум се покајала, барем не досега.

Kajgana Shop

На врв Bottom