Се каете ли за нешто/некого?

Член од
14 април 2007
Мислења
793
Поени од реакции
6
jas se kaam obicno ra rabotite koj gi sakam, dozvoluvam da gi izgubam. ili gi povreduvam:duel: terba sekogas da se boris za onoj sto go sakas vo momentot koga si so nego, a ne koga ke go izgubis:nesum:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Nikogas ne sum se kaela i nema da se kaam. Neznam spomnav porano deka ako pocneme sega da se kaeme site nie, prvo od edna rabota pa druga i se taka do +beskonecnost. Ke imame li vreme za ubavite raboti onie sitnite raboti koi nepravat da se cuvstvuvame ubavo? Zatoa sto i da si napravil, ne gubi vreme da se kaes, toa e samo izgubeno vreme.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ја се каам прееска што не успеав уште еднаш да сторам тоа што сторив трипати синоќа. :raz:

Али ако : има дана за мегдана. :wink:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
понекогаш се каам за некои реботи што не ги направив со една личност која ми беше многу драга, беше нон-стоп околу мене, а никогаш не успеав да и пријдам

Fluffy

Hellraiser
Член од
6 мај 2007
Мислења
1.373
Поени од реакции
16
Да.Се каам што пред 13 години му реков на еден дечко дека не сакам да го видам никогаш повеќе...онака,од каприц...а којзнае што можеше да испадне...

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Ednas odamna nekoj mi rece: zivotot e tvoj.
I vcera mi go rekoa istoto.
Vsusnost kolku vreme ima za da go trosis na kaenje. Samo pravi go toa sto go custvuvas, od razmisluvanje sekogas propagam. Od custvata nikogas...

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Dark Angel напиша:
Ednas odamna nekoj mi rece: zivotot e tvoj.
I vcera mi go rekoa istoto.
Vsusnost kolku vreme ima za da go trosis na kaenje. Samo pravi go toa sto go custvuvas, od razmisluvanje sekogas propagam. Od custvata nikogas...
Fala. Mi trebase nekoj da me potseti.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Се каам за сите работи што ги правам, незнам зашто ама неможам да се променам, едноставно таков сум ГЛУП па за секоја женска давам се', правам се' и на крајот добивам НИШТО. Ваљда сум бил и премногу искрен и премногу чесен, а тоа за жал не се ценело. Али ај се надевам на подобри денови

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
точкест напиша:
Се каам за сите работи што ги правам, незнам зашто ама неможам да се променам, едноставно таков сум ГЛУП па за секоја женска давам се', правам се' и на крајот добивам НИШТО. Ваљда сум бил и премногу искрен и премногу чесен, а тоа за жал не се ценело. Али ај се надевам на подобри денови
ми ту! и јас сум од истата сорта...:uvo:

еве моментално поминувам низ таков период каде што си ги барам грешките, но неможам никако да си ги најдам... Сфакам дека премногу сум бил добар - тоа може да е грешка???

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Necrophilia напиша:
ми ту! и јас сум од истата сорта...:uvo:

еве моментално поминувам низ таков период каде што си ги барам грешките, но неможам никако да си ги најдам... Сфакам дека премногу сум бил добар - тоа може да е грешка???
Не е во ред да се каете за такви работи. Ваше е да сте добри колку можете и да ги сакате девојките со кои сте, а тие треба да се каат еден ден што ве изгубиле ... логиката е таа, нали.
Башка, за секое шише има капаче ... кад-тад, ќе ви се исплати тоа, секако ако не се смените поради загубите.
Се изнафилозофирав веќе ...:helou:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
болно е тоа што ја искористуваат добрината или наивноста - како и да е се надевам дека ке останеме оптимисти.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Necrophilia напиша:
болно е тоа што ја искористуваат добрината или наивноста - како и да е се надевам дека ке останеме оптимисти.
Секогаш едниот е подобар од другиот, а јас кога би била таа во врската, би била дури и горда на тоа. Нема да имам грижа на совест дека сум била причина за било каква несакана ситуација ...
Гледајте ги работите од подобрата страна ...:smir:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Абе до негде држи вода ова на Дивајн Allways look on the bright sight of life ама........ уствари ај си знам ја уствари си имав една лекција:smir:-еве цветче за личноста која ми ја одржа лекцијата

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Се каам за многу работи али што добивам ништо.:toe:..така да се трудам па погледнам во новиот ден и тоа што ме очекува во него да не го пропуштам...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Не е грешка ако си се фатил со некоја што ти раскинала после една недела, учиш од грешките

Kajgana Shop

На врв Bottom