- Член од
- 14 април 2007
- Мислења
- 793
- Поени од реакции
- 6
jas se kaam obicno ra rabotite koj gi sakam, dozvoluvam da gi izgubam. ili gi povreduvam terba sekogas da se boris za onoj sto go sakas vo momentot koga si so nego, a ne koga ke go izgubis:nesum:
Fala. Mi trebase nekoj da me potseti.Dark Angel напиша:Ednas odamna nekoj mi rece: zivotot e tvoj.
I vcera mi go rekoa istoto.
Vsusnost kolku vreme ima za da go trosis na kaenje. Samo pravi go toa sto go custvuvas, od razmisluvanje sekogas propagam. Od custvata nikogas...
ми ту! и јас сум од истата сорта...:uvo:точкест напиша:Се каам за сите работи што ги правам, незнам зашто ама неможам да се променам, едноставно таков сум ГЛУП па за секоја женска давам се', правам се' и на крајот добивам НИШТО. Ваљда сум бил и премногу искрен и премногу чесен, а тоа за жал не се ценело. Али ај се надевам на подобри денови
Не е во ред да се каете за такви работи. Ваше е да сте добри колку можете и да ги сакате девојките со кои сте, а тие треба да се каат еден ден што ве изгубиле ... логиката е таа, нали.Necrophilia напиша:ми ту! и јас сум од истата сорта...:uvo:
еве моментално поминувам низ таков период каде што си ги барам грешките, но неможам никако да си ги најдам... Сфакам дека премногу сум бил добар - тоа може да е грешка???
Секогаш едниот е подобар од другиот, а јас кога би била таа во врската, би била дури и горда на тоа. Нема да имам грижа на совест дека сум била причина за било каква несакана ситуација ...Necrophilia напиша:болно е тоа што ја искористуваат добрината или наивноста - како и да е се надевам дека ке останеме оптимисти.