Се каете ли за нешто/некого?

Член од
31 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
1
Нонстоп грешки правам... прво почнува како нормална работа,а завршува како грешка(ова го мислам за врски):pos2::kesa:

:smir:

Член од
13 јули 2007
Мислења
45
Поени од реакции
1
не се каам за ништо,се што се десило така требало да биде,искуство и памет за понатаму :)

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
не се каам за ништо,се што се десило така требало да биде,искуство и памет за понатаму :)
Isto mislam i ja toa so nema da te ubie samo ke te napravi posilen za da prodolzis ponatamu

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Не знам.. некогаш на тоа НЕШТО гледам како на искуство,некогаш осеќам голема вина поради некои работи што сум ги направила или што се случиле.. некогаш нема време да се поправи штетата што сами си ја нанесуваме со нашите погрешни постапки и одлуки... се трудам колку што можам да заборавам на нештата и да одам дајле.. да уживам и да го искористам малку време што ми преостанало за поправање на работите.(ако воопшто останува,најчесто на сите ни останува барем по малце време ... )

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Se kaam da, no gledam da ne mislam na tie raboti ednostavno da gi ignoriram kolku mozam poveke ednostavno ne vredi da mislis na greski sto si gi pravel -nema korist:smir:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
каење значи вид направена грешка. така да не се каам за дел од мојте постапки иако можда и сум претерала некад.нема смисла да поправам работи од порано коа иам живот во сегашноста.за ова благодарна сум на една другарка која ми викаше остај го минатото зад себе...па полесно се живее така...( се каам што препишував на тест) хаххахаххахаххаха:vozbud::vozbud::vozbud:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Oooh screw it, сите сме имале ситуации во животот кога сме испиле малце повеќе ракија отколку што требало.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ja vaka sea imam iskustvo so macki.Jazikot im e mnogu sexy ama ligavo se lapaat.Se kaaam za taa rabota.

butterfly1135

Tutto questo amore...
Член од
30 август 2008
Мислења
209
Поени од реакции
5
Се каам што бев таква избувлива и што ради тој мој инат го изгубив него.. се надевам дека наскоро ќе ми прости :( :smir:

M

MIL

Гостин
Se kaam sto ne ja zapoznav vistinskata osoba porano mozebi do sea ke bev tatko :smir: i ke imavme bebitka :back:

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Па... Да, сум направил некои работи кои индиректно (после подолго време откако се случиле) влијаеле на краевите на моја љубовна врска. Но, сметам дека тогаш бев доволно незрел, и не ги согледував последиците кои таквите постапки ги носеа со себе. И еве ме сега, после толку време... Се случува понекогаш да се запрашам што би било доколку не се случеле тие работи, дали се' уште ќе бев со таа личност... Но едноставно, тоа е дел од моето минато, и како таков ќе остане. While the future is ours for taking.:smir:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
За тоа што се случи оваа сабота... :cry:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
не се каам за ништо од минатото посебно за врски се случило поминало...
можеби некогаш ми е криво за некои постапки и работи што сум ги кажала али тоа е со тек на време ќе помине

С

Спенсер

Гостин
се каам за едно нешто... што не започнав врска со едно девојче... и сеуште се прешувам како ке ни одеше...:toe:

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Се каам што слепо и верував и се што напраив за неа,а таа ме сјеба.Се каам што не ги слушав другите што ми збореа.

Kajgana Shop

На врв Bottom