Се каете ли за нешто/некого?

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Edinstveno nesto sto se kaam vo mojot zivot do sega e toa so edna mn ubava devojka se bese ok se lizevme i se dodega ne pozna da mi seta rakata naokolu kade so netreba.A iako znam deka i nejze ne i bese loso se pravese mn nevina i mi se naljuti i toa mn i od togas ne pravevme muabet i ne se imame ni videno nisto.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Da se kaam za nesto sto napraviv,a nikako,NIKAKO, ne smeev da go napravam. Da mozam sama da si udram kotek,ufff,kako bi se iznatepala,da ne mozam da sedam edno mesec dena.Ete tolku se kaam sto pogresiv. Trebase da crknam ako treba,ama ne smeev,ne smeev da go napravam toa sto go napraviv.
eve i sega se iznervirav.Ajde begaj tamu,kaj go najde prasanjevo? Pak pocnuva sovest da me jade! Grrrrrr...

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Се каам поради фактот, дека сум дошла до таа ситуација да се каам за нешто....:icon_roll:(

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Отсега натаму решив за ништо да не се каам : си сркале - нек си дробат! :wink:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Ne da se kaammmmmm!!!!!!!
Kakvi se sansi imam propusteno vo zivotov moj ne sum ni sam svesen.Poslednata bese maj ovaa godina i toa nema da si go prostam(Mnogu sum glup).Sega koga ke mi tekne za toa mnogu mi e krivo
Uzmi sve sto ti zivot pruza!!
Ne mu se mislete mnogu zosto nekoi sansi ne se povtoruvaat vo zivotot

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ѕоу реап њхат ѕоу соњ!
Или: You reap what you sow!

Ne se kaam, osven za edna sto mi kidna polugola, trebase barem uste ednas, ama ja, glup, mlad, zelen.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
BusHav напиша:
Ne da se kaammmmmm!!!!!!!
Kakvi se sansi imam propusteno vo zivotov moj ne sum ni sam svesen.Poslednata bese maj ovaa godina i toa nema da si go prostam(Mnogu sum glup).Sega koga ke mi tekne za toa mnogu mi e krivo
Uzmi sve sto ti zivot pruza!!
Ne mu se mislete mnogu zosto nekoi sansi ne se povtoruvaat vo zivotot
Да погодам, на Водно во џипот? :wink:

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
сеа гарф ми го врати филмот. Се каам што не лажам за години. Ама ке ми пројде за 10 минути

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Acid напиша:
Да погодам, на Водно во џипот? :wink:
Ne ne,toa bese inace vo park,ama taa situacija ja iskoristiv,sea ne do max ama jebi ga,za toa ne se kaam mnogu!!! Imalo i drugi situacii

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Се каам само за 2 работи...ама времето назад не се враќа. Ќе глеам да не ми се повтори. :icon_roll

Carlito Brigante

Хаусмајстор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
844
Поени од реакции
8
Не. Се ми е школо.
Чудно е што ниедна не ме памети по лошо. Дас фројт мих.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Се каам, се каам, се каам, се каам!:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Да ве потсетам сите, темава се наоѓа во Љубов и секс, а не во општи муабети. Ако се каете за нешто или некого, нека биде тоа во контекст на овој дел од форумов и пожелно е кога веќе спомнувате дека се каете да кажете за што.
Фала

Kajgana Shop

На врв Bottom