Се каете ли за нешто/некого?

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
The`bItCh напиша:
Се каам, се каам, се каам, се каам!:zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid:
Што си направила па сеа, кучко една ! :)

Член од
9 ноември 2005
Мислења
170
Поени од реакции
3
Се каам поради една глупост во животов.На една журка,при многу релаксирано расположение,под слабо дејство на алкохол се измував со една многу добра пријателка.Не дека не можев вечерта да си набавам некоја друга,но ете како ѓаволот да ме тераше баш со неа да се изглупирам.За едновечерна романса со неа изгубив 6 годишно добро пријателство.И сега си имам муабет ама ништо не е како порано,мислам дека таа сега гледа поинакви интереси во мене.Работата е во тоа што ми беше многу попотребна како пријателка отколку како девојка.Ама тоа си е тоа,животот си тече поантаму.

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
moTaro напиша:
Што си направила па сеа, кучко една ! :)
Премногу им верувам изгледа на сите околу мене.. од тие што најмалку очекуваш, ќе си добиеш нешто што уште помалку го очекуваш! Им веруваш на другари, другарки.. ти се прават фини, добри, искрени, мили, пријатни и на крај ќе ти забодат нож в грб! Се каам бре, мамата!:zid:
На никој не му верувам повеќе..

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
se kaam ama ne mozam da go vratam vremeto nazat :nerv: :zid: :smeshko:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
да се каеме ни придонесува совеста која како досаден пес лае на нашиот ум!..
ако не се каеш тогаш ти се безобѕирна личност која само придонесува кон тоа некој да биде повреден на било каков начин!

N

n/a

Гостин
Ne bi ja izgubil koga ne bi napravil takva nepopravliva greska!
Ili pak gresno sum procenil situacija i covek!
Kako i da e...zatoa e minatoto tuka...
Toa e najdobriot ucebnik od koj sto se podsetuvas za da ne gresis i vo idninata!:back:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ja izbegavam da se karam sakam da bidam so site koj sakaat da bidat so mene:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Може ќе звучам малце налудничаво... Ама скоро за секој тип со кој сум била имам по нешто за што се каам. :pos:
За некои повеќе, за некои помалце... За некои брзо сум заборавила, за некои уште мака ме јаде...:)
Кајач сум по природа, што да праам. :pos:

N

NeMiRnA

Гостин
Se kaam,ama sto ke prais sea toa e toa,ke se trudam da ne ja napravam istata greska,vetuvam tuka pred site eve,zasto krivo mi bese i uste mi e i uste me jade sovest,kako mozev da bidam tolku neodovorna kon taa licnost...obicno ne se kaam,ama za toa so go napraiv togas,do den denes se kaam...i nikat nema da si prostam i da go prezalam toa,nema nacin da se pomine niz toa.Ednostavno se pregaziv i sebe...toa e toa:)

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
BusHav напиша:
Ne da se kaammmmmm!!!!!!!
Kakvi se sansi imam propusteno vo zivotov moj ne sum ni sam svesen.Poslednata bese maj ovaa godina i toa nema da si go prostam(Mnogu sum glup).Sega koga ke mi tekne za toa mnogu mi e krivo
Uzmi sve sto ti zivot pruza!!
Ne mu se mislete mnogu zosto nekoi sansi ne se povtoruvaat vo zivotot
Бушави ја морам да те цитирам. Се согласувам со тоа што го имаш напишано. hehe:

А да си кажам и за мене- Се каам бидејќи сум глуп.:uvo: :lut: :zid:

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Да свесна сум дека сум грешела некогаш како и сите живи суштества но по природа сум таква да не си ја чукам главата од ѕид и она што сум пропуштила или згрешила гледам да не се повтори зашто знам дека со кукање и каење ништо не се постигнува.Светот го движи акција.:raz:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Можда сум направила многу дури и превише непримислени работи за кои треба да се каам али сепак не се каам за ништо и за никој!Во тој момент кога сум го направила тоа сум сакала така да биде.Моја грешка било што не сум си размислила добро...а после е*ење нема каење така да што и да се каам ништо не ми мења. Само си влечам поука и си согледувам грешката кај ми била и продолжувам понатака со животот без да ја правам истата

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Се Каам за глупостите шо ги правев предтоа .. али ништо шо да се прави животот си тече

Ashley

بين الحياة والموت
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.043
Поени од реакции
35
Не се каам за ништо, а и за никого. Многу пати сум грешела, но од грешките се учи. Така да не се оптоварувам со тоа што сум го направила, туку мислам на тоа што треба да го направам.

|_EmKA_|

~The Unforgiven~
Член од
18 март 2007
Мислења
90
Поени од реакции
1
Обично размислувам пред да направам нешто, и во принцип не се каам,ама никат нема да си простам за нешто...многу ми е криво за тоа, и сеа го изгубив и како другар и како се... ама ете..памет за друг пат..ако воопшто има друг пат..

Kajgana Shop

На врв Bottom