Се каете ли за нешто/некого?

yin yang

Who, me?
Член од
24 април 2005
Мислења
1.621
Поени од реакции
32
Се каам за оние кои „ги легнав”, а не ги бидуваше за к*р.

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
61
Se kaam za nesto sto go napraviv pred izvesen period, poso se razocarav od edna licnost.
Ja smetav za nesto posebno i edinstveno, no vidov deka e daleku od nesto posebno a uste podaleku od edinstveno.
Sekoj/a vtor/a e kako nea/nego.
Se kaam poso se izlazav uste ednas:icon_roll

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Acid напиша:
Незнам дали нешто не е во ред со мене, или сум чудо од човек.

Искрено, не се кајам за ништо и мислам дека досега не сум направил некоја позначителна „грешка”. :roll:
Чуство на праведност, комплексот на исус и чуството дека се што правиш е праведно и исправно се првите симптоми на шизофренија...

Хм, размисли Acid, мора некогаш нешто да си заебал! :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Нц, ова е форумот за Љубов и Секс.

Не сум љубовџија со стаж, можеби затоа мислам дека немам грешено.

За други работи, нормално дека имам правено грешки. Не се секирај, немам Исус комплекс.

moTaro

Буљаш
Член од
17 ноември 2005
Мислења
1.476
Поени од реакции
11
Спуки имаше коментар за неговиот пријател. Значи се збори и општо, ако добро сум прочитал. Али у право си. Форумов е за Љубов, не си згрешил :)

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Нешто....не
некого...не
некоја...ДА

И многу ми е криво, и уште се каам! Беше тоа скоро пред 10 месеци....ама што е тука е

sinook

Rock 'n' Roll
Член од
26 февруари 2005
Мислења
218
Поени од реакции
2
Каењето подразбира и верба дека некој тоа ќе го прости..Одамна не верувам дека некој некому простува..Има мигови кои не ми се допаѓаат,но тоа не значи дека се каам заради тоа што се случиле..

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
jas se kaam.....znam deka ke zvucam malku pateticno ali....se kaam za edna licnost sto ja zapoznav taka ubavo....a ne trebase!

Fir_Maked

Koj ne me saka negov problem!!!
Член од
17 ноември 2005
Мислења
481
Поени од реакции
0
Za nekolku devojki ama jebi ga koga nemalo nekoj da me poduci toa ti e!!! A ustvari pa ne se ni kaam tolku.

dajdo

The OuTLaW
Член од
17 октомври 2005
Мислења
5.139
Поени од реакции
19
se kaaam za edna devojka :(:( znae ona koja e :(:( se kaaam zashto ja razocharav i sea mi e mnogu luta :(:( smiri mi se te molam :(:(

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Никогаш не сум се каел, грешките свесно секогаш си ги признавам, а ако сум направил нешто што сум сакал, заправо сум постапил како што сум сакал, нема зошто да се кајам! Тоа бил мојот избор. Ако се кајам, значи самиот себе треба да се негирам. Глупо ми е тоа.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Jaс сум се каел за моментите кога сум се каел дали да се каам или не. Најсероизно. Фала, пријатно! :)

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
Sekogas se kaam za momentite vo koi sum imal dva izbora od koi edniot pogresen a drugiot EPTEN pogresen i sekogas sum go izbiral EPTEN pogresniot iako potsvesta mi velela NE BIRAJ!

Lea

Член од
19 ноември 2005
Мислења
152
Поени од реакции
2
Прво...се каам за една работа од пред 7-8 години...и уште не можам да заборавам...најверојатно дека секогаш се каам: зoшто за многу работи се каам ...

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
da, za eden covek na koj mu ne mu go rekov sudbonosnoto "da"...se posle toa beshe sosema drugo...fala bogu sega sum srekna kako nikogas do sega, no se kaam poradi nacinot na koj mu go kazav toa...

Kajgana Shop

На врв Bottom