Се гнасите ли од другите?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Хипохондрија е психичко пореметување... :zid:

Не, сериозно, и да се гнасам сигурно не би напишал, туку би си врзал шамар, бокс и би се нокаутирал. :nesvest:
Здрави нормални луѓе... не ми е грозно од нив. Нивните постапки, е друга тема, за филозофија одделот. :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
se gnasam mnogu kako na primer da pijam od ista casa so nekoj ili da jadam so isti pribor ili pa ne daj boze vlakno da vidam vo cinija...bljak..se gnasam da odam vo gradski WC inja se gnasam i od odredeni lugje,se gnasam od necisti raboti,alista...ama od odredeni lugje ic ne se gnasam...lalal:back:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
не се гнасам само од иста чаша да пијам..или од исто шише..а прибор за јадење сакам нов јас само да го користам...и од друго се гнасам...можи има и некои други работи ама не ми текнуваат

Член од
8 јануари 2009
Мислења
169
Поени од реакции
8
Какви се тие неизлечиви болести што се пренесуваат преку плунка?!:raz:

На пример Virus Herpes simplex (не е болест, туку е вирусоносителност, но може да се свати и како болест предвид симптомите што ги предизвикува и текот...).

Само со едно бакнување во уста со некој/некоја можете да го закачите, и потоа да го предавате на вашите деца, тие на нивните и так. нат. до безкрај. Цел живот ќе си го носите и при најмала настинка ќе си имате маки.

Така да избегнувајте бакнување за една ноќ :drk: , со непознати, колку да бидат повеќе на број смувувањата :back: и нт...

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
од тие што ги мразам се гнасам , а бидејќи никој не мразат , туку ме мразам , значи од никој не се гнасам

Член од
2 октомври 2008
Мислења
200
Поени од реакции
20
Се гнасам да пијам со некој од иста чашка или пак да јадам со исти прибор, единствено не се гнасам од семејството.....

Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
ja na primer od nekoj luge se gnasam a od nekoi ne.no fintata da delis ist pribor za jadenje ili od isto sise ili casa da se napies pred se ne e higienski.bez razlika dali e toa od moi najbliski vo semejstvo ili od prijateli,mozebi nekoj ima nekoja bolest ili nastinka na primer pa da se prenese i na toj nacin preku pribor za jadenje.ionaka svetov sega e poln so razni virusi i bakterii pa podobro covek da drzi do svoeto zdravje.radi sebe pred se.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Jas na primer,sum mnogu gnasliv...nekoj ako pie voda od sise,mi e gnas da se napijam i jas....nekoj ako jade na pr. tost mi e gnas da apnam od tostot...sekogas doma si pijam voda od cisti casi...koga rucam si zimam cista lazica ili viluska....a ne od na brat mi :)
Se gnasite li i vie?
Кога бев помал се гадев, али не до тој степен. После кога почнав да тренирам одбојка престанав да бидам толку пребирлив (со оглед на тоа што од неколку шишиња на тренинг пиеме/пиевме по 10тина 15 деца) и сега не ми претставува проблем тоа, се разбира ако претходно било користено од познато лице, или барем од некој што (на прв поглед) изгледа како да одржува хигиена...
Во случај на појава/епидемија на грип или слично, тогаш во никој случај (од превентивни причини, нормално)

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
зависи од кој,од мајка ми,татко ми,маж ми,не а од другите да-од кај да знам колку се чисти?

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Од некои тука на работа, да се гнасам, посебно во женскиот тоалет.туууу и по петнаесет пати да го чисти хигиеничарката, џабе е за некои жени..инаку освен од нечисти заби, и смрдеа (ми се случувало и да повратам, посебно кога патував и на граници во WC-њата УЖАСНО смрдеше), не се гнасам многу, можам да јадам од ист прибор, да пијам од иста чаша....А! И од туѓи влакна од коса (на четка) се гнасам, језиво ми е :toe:

Член од
29 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
3
се гадам и тоа многу никогаш не пијам од чашата што пиела сера ми а најмалку некој друг а исто така најмногу мразам пиење од шише особено кога ке видам некој како зел 2 кг кока кола и пие по пат и никогаш не јадам и не би јадела со некој од иста порција а нај неподнослива ми е нечистотијата бар во денешно време колку толку има услови за тоа за некој да си поводи малку внимание за себе:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom