Се гнасите ли од другите?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Да.Гнасам се...
Од некое дете што има изгребани раце, некој кога ке си туре устата во шише ( Сок ) ке земат целата уста во сокот и ке речат : „ Мите, сакаш ли “ ? - Нејкам.
После па некој коа ке си бркне во НОС и не се брише..:kesa:

Only*ME

Kaлимеро... :/
Член од
2 август 2008
Мислења
249
Поени од реакции
4
Не се гнасам и немам проблем да се напијам од иста чаша ако претходно се напил брат ми (а тој тоа никогаш во живот нема да го направи) или било кој од моите пријатели, немам проблем ни со делење храна, па дури колку толку сум се прилагодила на чудната реа што ги зафаќа автобусиве (си се тешам ај ќе ми смрди првите неколку станици па после ќе се навикнам:pos2:).

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
гадлива сум кога јадам а некој јаде со отворена уста, ждрига или плука, шмрка кога јаде супа или пие нешто, а не се гадам од моите дома или блиските!!!!!!!!!!!!!!

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Da se gnasam ,ne praktikuvam da pijam od ista casa i ne davam da mi pijat,diskretno ke ja izmanipuliram situacijata da ne navredam nekoj.Ne davam od cigarata da mi vovlece nekoj dim,zasto moze da mi ja izligavi a toa uzano me nervira.Lajci vilsuki i drug pribor za jadenje ne baram i na davam.Mastia od usta ili bobnbona ne idi vo predvid,gi zamisluvam baktriiite i gi gledam vizuelno.Casa vo kafik koja sto e nedobro izmijana i ima trag od karmin mi se povraka i obavezno ja vrakam .Vo princip se gadam i toa mnogu cak i od domasnite.

Член од
28 септември 2008
Мислења
111
Поени од реакции
0
Па не се гнасам од некој што знам дека одржава хигиена .. Ама од некои што ми делуваат одвратно ... Се држам настрана :)

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Се гнасам од луѓе кои јадат со отворена уста и тоа така привлечно и полека си шлапкаат *бљаак*
А инаку не се гнасам од сите од моето семејство и една другарка :D кога се работи за делење храна, пијалок и такви нешта! :)

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
не се гнасам најчесто!незнам!ама се си има граници!

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
Не се гнасам само од сестра ми и татко ми..

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
порано се гнасев од сите , ама полека со тек на време незнам со ми се слуцува па помалку се гнасам од другите:)

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Не, не сум многу гадлива, освен од очигледно гнасни луѓе :) А за делење храна и пијалок се гадам од непознати и од луѓе кои сметам дека не одржуваат хигиена, од блиските не, воопшто.

Исто така не ми е гад да слушам гнасни муабети додека јадам, што е случај кај повеќето луѓе. :)

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Исто така не ми е гад да слушам гнасни муабети додека јадам, што е случај кај повеќето луѓе. :)
Исто!
Абе збори ми за гомна, дијареа, мрсули, добиено, повраќаници, смрдеи, бубуљици нема да се згадам, ќе си продужам со јадењето. :icon_lol:

Aма сепак не би можела да пијам од иста чаша или шише од кои пиел некој непознат, или пак да јадам со иста вилушка, лажица и сл. Само од мои блиски, и тоа не сите, некои од кои не се гадам. Но секогаш внимавам кога пијам од иста чаша да се напијам од другата страна. :)

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
ne se gnasam od nikogo no sepak se pripazuvam bidejki sepak vladeat sekakvi bolesti pogotovo ne izlecivi no samo ako nekoj mirisa odvratno togas nemozam da podnesam

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
ne se gnasam od nikogo no sepak se pripazuvam bidejki sepak vladeat sekakvi bolesti pogotovo ne izlecivi no samo ako nekoj mirisa odvratno togas nemozam da podnesam
Какви се тие неизлечиви болести што се пренесуваат преку плунка?!:raz:

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
епа зависи од кои личности, пример од некои кои помалку ги познавам се гнасам, од најблиските пријатели што ги знам ко оче наш, фамилијата и дечкото не.

Kajgana Shop

На врв Bottom