Се гнасите ли од другите?

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Се гнасам! Неможам некој ако ми пие од чашата, јас после пак да пијам! И за јадење се гнасам, неможам да јадам од истата лажица... :!
И јас исто ама кога сме на фудбал изморен и мора да се напиеш од исто шише

Член од
7 февруари 2007
Мислења
44
Поени од реакции
1
Зависи од кого ... ако е во прашање некоја другарка или другар што добро го знам - НЕ , ама ако станува збор за некој што не го знам ДА , и тоа многу.

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Od nepoznati normalno e da se gnasis, ama - da mi kaze nekoj deka se gnasi od nekogo/ja sto sekojdnevno se baknuva so nea/nego i menuva i plunka i sve(od sto ustvari se gadi) koja e poentata na muabetot? I toj/ taa samata ne znae sto od sto se gadi.:nesum:

A jas - paaaa, ne se gadam od luge sto mi se bliski. Iako i tamu ima isklucoci, zavisi od situacija.:toe:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ja se gnasam samo koga nekoj pocnuva da povraka.E togas mi se vrtat crevata.Od nisto drugo ne se gnasam.

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
јас од туѓа храна не се гнасам,од туѓи вилушки исто така не се гнасам, ама многууу се гнасам од туѓа постелнина или туѓ пешкир за на плажа да употребувам или слично. Само во итни случаеви

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
НЕ сум многу гадлив, па од тие сто ги познавам не се гадам, брат ми, сестрами, пријателите......вопшто не :smir: Само да јадам со иста лажица нема шансииии.:vozbud:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
224
Поени од реакции
2
Jas na primer,sum mnogu gnasliv...nekoj ako pie voda od sise,mi e gnas da se napijam i jas....nekoj ako jade na pr. tost mi e gnas da apnam od tostot...sekogas doma si pijam voda od cisti casi...koga rucam si zimam cista lazica ili viluska....a ne od na brat mi :)
Se gnasite li i vie?
The same ... se gnasam i toa mnogu... i mnogu me nervira shto drugite ko za inaet sekogash baraat da pijat od moja chasha i sl...

Член од
25 октомври 2008
Мислења
31
Поени од реакции
1
voopsto ne se gnasam. e sega od nekoi sto ne gi znam normalno deka ne mozam nisto da zemam ama vo princip ne se gnasam

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Од тие што ми се најблиски, било од семејство или од друштво, не се гнасам. Па макар и да е некој непознат, ама да се гледа дека се грижи за својата хигиена. А сигурно би се гнасела од некој што од само едно гледање, видам дека не се грижи за својата хигиена!:smir:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Кога играме баскет летно време наоѓаме некое шише на улица го полниме вода од некоја чешма и пијат сите џоа црнци, се гнаселе.. кој се гнасе бре, коа е криза мора партизанската

vLaCki-AK47

Πρώην Τουρκική Δημοκρατία της Ελλάδα
Член од
14 јули 2008
Мислења
137
Поени од реакции
7
Се гнасам најмногу од цигани, онака облечени во парталчиња и буричкаат во контејнери. Исто така, нивната нехигиена ми иде на нерви. Се обидувам да ги избегнувам колку што можам, но Скопјево...

Исто така се гнасам од туѓи мастики, оние долго џваканите што се, и од мрсули.. ТУфффф гадноооооооооооооооооооооооо!!!!!!!........ :salut:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Ne mozam da pijam voda od casa ako pred toa sum videl nekoj drug da ja koriste (bez razlika koj e)ali sum pravel isklucoci da se napijam ama od drugo mesto od casata (e sea tuka me repka povekje psihicki), inace mastika, isti lazici i viluski....:nenene::nenene::nenene::nenene:

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
зависи од кој, ама у суштина не!
Иако дома си имам моја шоља за кафе и тн. ама тоа чисто онака од навика!
А од гадни работи, да не спомнувам сеа какви се гадам!

Kajgana Shop

На врв Bottom