Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.863
- Поени од реакции
- 21.728
и уште една тв серија што ја даваа на мтв
Sunset Beat
да се потсетиме малкуКаква груда вадеше таа глумицата ах
Леле знам на која серија мислиш, ама да ме убиеш не ми текнува, по стилот беше слична исто и на оваа легендарна серија:Имаше исто така една серија на А1 која ја даваа многу рано сабајлечки, за една фамилија во времето на големата депресија во ЈуЕсЕј која откако таткото ке го испокасаат стршлени и ке цркоса(мислам така нешто беше....ваљда...), мајката и двата сина мора да се преселат кај свекрвата која беше ептен со сурова љубов и ригорозни диети спрема дебелиот внук.
Не ми текнува ова "Road to Avonlea" да сум го гледал. Ама девојчево одма го препознав, Сара Поли од римејкот на Зора на Мртовци од 2004 година. А оваа серијава што не ми текнува името не беше нешто посебно "тешка" ама секогаш успеваше во депресија да ме стави.Леле знам на која серија мислиш, ама да ме убиеш не ми текнува, по стилот беше слична исто и на оваа легендарна серија:
Имаше исто така една серија на А1 која ја даваа многу рано сабајлечки, за една фамилија во времето на големата депресија во ЈуЕсЕј која откако таткото ке го испокасаат стршлени и ке цркоса(мислам така нешто беше....ваљда...), мајката и двата сина мора да се преселат кај свекрвата која беше ептен со сурова љубов и ригорозни диети спрема дебелиот внук.
Ете јааа, ја најдооов!Леле знам на која серија мислиш, ама да ме убиеш не ми текнува, по стилот беше слична исто и на оваа легендарна серија: