RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Ту што емоции ми проработеа, дури старо се осетив, знаејќи го фактот дека пред повеќе од 15 години сум ги гледала серииве.
Како и да е Рокенрола и Херкулес то су срца два![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
Колку и да мрчите за Ник Слотер јас секое лето би ја гледала серијава, ме потсетува на убави работи, а и Ник е фино искулиран тип, така да глас да не чујам.
Од другиве, Патот за Авонли ептен ја сакав, Синбад, и Се плашите ли од темнината. Знам дека не е детска серија ама едноставно не пропуштав ни епизода од Unsolved Mysteries, макар што ми фуфкаше малку ама ја гледав и тоа сама. Интрово до ден денешен ме потсетува на нешто језиво.
За Супермен сум трчала од школо за да ја фатам епизодата.![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Исто имаше една македонска серија со деца што се на одмор, ама да ме убиеш не се сеќавам како се викаше, нешто ми се чини Долго топло лето, а може и грешам.
Едвај ја чекав летната програма на Ѕвон со нејзините водени лудории на плажа, па во маало правевме реконструкција на игрите со расположливите реквизити.![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Туку кога сме кај работи што сме ги гледале за време на детство, имаше еден филм кој МТВ го даваше секое лето по пет пати и пак го гледав, ама заборавив како се викаше. Нешто беа тинејџери собрани во летен камп, па врски, раскинувања, знаеја и да запејат. Ако на некој му текне како се викаше молим лепо нека пише![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Како и да е Рокенрола и Херкулес то су срца два
![Љубов :love: :love:](/styles/default/xenforo/smilies/inlove.png)
![Пукам од смеа! :LOL: :LOL:](/styles/default/xenforo/smilies/laugh.png)
![](http://amfmstudios.com/magazine/wp-content/uploads/2011/11/56-Kevin-Sorbo-picture.jpg)
Колку и да мрчите за Ник Слотер јас секое лето би ја гледала серијава, ме потсетува на убави работи, а и Ник е фино искулиран тип, така да глас да не чујам.
Од другиве, Патот за Авонли ептен ја сакав, Синбад, и Се плашите ли од темнината. Знам дека не е детска серија ама едноставно не пропуштав ни епизода од Unsolved Mysteries, макар што ми фуфкаше малку ама ја гледав и тоа сама. Интрово до ден денешен ме потсетува на нешто језиво.
За Супермен сум трчала од школо за да ја фатам епизодата.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Исто имаше една македонска серија со деца што се на одмор, ама да ме убиеш не се сеќавам како се викаше, нешто ми се чини Долго топло лето, а може и грешам.
Едвај ја чекав летната програма на Ѕвон со нејзините водени лудории на плажа, па во маало правевме реконструкција на игрите со расположливите реквизити.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Туку кога сме кај работи што сме ги гледале за време на детство, имаше еден филм кој МТВ го даваше секое лето по пет пати и пак го гледав, ама заборавив како се викаше. Нешто беа тинејџери собрани во летен камп, па врски, раскинувања, знаеја и да запејат. Ако на некој му текне како се викаше молим лепо нека пише
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)