Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.204
- Поени од реакции
- 34.441
Анален или вагинален? Првпат беше, или?3 дена по сексот мојава уште крвари по малце .. дали ви се има случено и на вас ?
женски помош ??
Анален или вагинален? Првпат беше, или?3 дена по сексот мојава уште крвари по малце .. дали ви се има случено и на вас ?
женски помош ??
Вагинален , втор пат .. првиот пат беше недела предтоа .. за време на првито пат крвареше али не многу , а после секс НЕ како сега ..Анален или вагинален? Првпат беше, или?
Можно е да има крварење првите неколку пати, додека местото да се расшири и да се навикнеВагинален , втор пат .. првиот пат беше недела предтоа .. за време на првито пат крвареше али не многу , а после секс НЕ како сега ..
сега втор пат исто така малку крвареше .. а сега едно 2 3 дена после секс уште крвари.. помош ?
Да не има добиено?3 дена по сексот мојава уште крвари по малце .. дали ви се има случено и на вас ?
женски помош ??
КАНАСТЕН крема да му земеш на дечкото и нека се мачка, и кондоми обавезно да користите, не се глупирајте аман :nerv:Имам еден проблем,ми треба ваша помош...
Значи вака,имав (и сеуште имам) една инфекција долу,која ја добив од пиење антибиотици (веројатно ви се има и вас десено,ништо страшно,нели?)...Е сега та инфекција ја пренесов на партнерот,преку незаштитен секс,што беше навистина идиотско од мене што не го предупредив,или едноставно не обрнав внимание. Знам,згрешив. Е сега јас пијам витамини кој ми ги препорача докторката,и некако чувствувам дека се повлекува. Но сепак,се плашам,навистина се осеќам глупаво што му пренесов и него и незнам што е најпаметно,како да постапам...
Помош?
Дали од ко че свршиш..и само да го измијаш пенисо ради реда колку да не ги извалкас боксерките...дали останува сперма во пенисо и дали има шанси да се забремени по еден саат време,пофторно да имаш секс?
Абе дај кажи му на човекот да си земе кондом макар и од 10денари..... овака и да се утепа од бришење и одмивање,пак може да ја утне работата.Шо те кошта да отидеш да го заплакнеш малце, или тако звано, свршуваш, одиш мочаш (задолжително) пошо преку мокрачата исфрлаш се што е останато нели. Ќе го заплакнеш малце и ко нов си..
Ако сакаш и во када накисни го, ќе останат сперматозоиди во каналот едно 24 часа негде.Дали од ко че свршиш..и само да го измијаш пенисо ради реда колку да не ги извалкас боксерките...дали останува сперма во пенисо и дали има шанси да се забремени по еден саат време,пофторно да имаш секс?
Кај него во фамилија од трета палелоАко сакаш и во када накисни го, ќе останат сперматозоиди во каналот едно 24 часа негде.
А прашањево баш и не го сфаќам, ти можеш и од прв пат да ја забремениш, не па од втор пат.
Ако сакаш и во када накисни го, ќе останат сперматозоиди во каналот едно 24 часа негде.
А прашањево баш и не го сфаќам, ти можеш и од прв пат да ја забремениш, не па од втор пат.
abe mene ne mi e za da ja zabremenam ... bese sobese zavrsiv rabota nadvor pojdov se izmiv se izbrisaf i po eden sat pak ... i mene mi bese da ne ostani nesto vnatre "vcefka" i posle da si vlezi vnatre... a trebase denojve da i dojdiКај него во фамилија од трета палело
Изгледа мислеше втор пат по саат време пак да има незаштитен секс. Друга логика на прашањето не гледам...
Епа ајде честито, да е живо и здравоznaci da si cekam sea da i dojdi ako ne i dojdi ebimu majkata toeto ...
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 16:26 ---
abe mene ne mi e za da ja zabremenam ... bese sobese zavrsiv rabota nadvor pojdov se izmiv se izbrisaf i po eden sat pak ... i mene mi bese da ne ostani nesto vnatre "vcefka" i posle da si vlezi vnatre... a trebase denojve da i dojdi