Секс школо

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
Анален или вагинален? Првпат беше, или?
Вагинален , втор пат .. првиот пат беше недела предтоа .. за време на првито пат крвареше али не многу , а после секс НЕ како сега ..
сега втор пат исто така малку крвареше .. а сега едно 2 3 дена после секс уште крвари.. помош ?

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Вагинален , втор пат .. првиот пат беше недела предтоа .. за време на првито пат крвареше али не многу , а после секс НЕ како сега ..
сега втор пат исто така малку крвареше .. а сега едно 2 3 дена после секс уште крвари.. помош ?
Можно е да има крварење првите неколку пати, додека местото да се расшири и да се навикне :)
Ако има крв на хартијата кога се брише, не е страшно, али ако има на гаќичките и ако и тече константно, тогаш не е беш во ред.
Јез да не знам зашо би и течело неколку дена ако не правите ништо. Можно е да си ја повредил ненамерно, па да и тече крв, али пак ќе кажам дека не е баш нормална реакција на телото. Ако не и е срам/страф, нека посети гинеколог или барем нека оди на консултации кај матичен.
Се надевам дека сте исклучиле како можност да има добиено :)

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Имам еден проблем,ми треба ваша помош...
Значи вака,имав (и сеуште имам) една инфекција долу,која ја добив од пиење антибиотици (веројатно ви се има и вас десено,ништо страшно,нели?)...Е сега та инфекција ја пренесов на партнерот,преку незаштитен секс,што беше навистина идиотско од мене што не го предупредив,или едноставно не обрнав внимание. Знам,згрешив. Е сега јас пијам витамини кој ми ги препорача докторката,и некако чувствувам дека се повлекува. Но сепак,се плашам,навистина се осеќам глупаво што му пренесов и него и незнам што е најпаметно,како да постапам...
Помош?
КАНАСТЕН крема да му земеш на дечкото и нека се мачка, и кондоми обавезно да користите, не се глупирајте аман :nerv:

Член од
28 февруари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0
Дали од ко че свршиш..и само да го измијаш пенисо ради реда колку да не ги извалкас боксерките...дали останува сперма во пенисо и дали има шанси да се забремени по еден саат време,пофторно да имаш секс?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Дали од ко че свршиш..и само да го измијаш пенисо ради реда колку да не ги извалкас боксерките...дали останува сперма во пенисо и дали има шанси да се забремени по еден саат време,пофторно да имаш секс?

Шо те кошта да отидеш да го заплакнеш малце, или тако звано, свршуваш, одиш мочаш (задолжително) пошо преку мокрачата исфрлаш се што е останато нели. Ќе го заплакнеш малце и ко нов си..

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Шо те кошта да отидеш да го заплакнеш малце, или тако звано, свршуваш, одиш мочаш (задолжително) пошо преку мокрачата исфрлаш се што е останато нели. Ќе го заплакнеш малце и ко нов си..
Абе дај кажи му на човекот да си земе кондом макар и од 10денари..... овака и да се утепа од бришење и одмивање,пак може да ја утне работата.:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако сакаш и во када накисни го, ќе останат сперматозоиди во каналот едно 24 часа негде.

А прашањево баш и не го сфаќам, ти можеш и од прв пат да ја забремениш, не па од втор пат.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
Ако сакаш и во када накисни го, ќе останат сперматозоиди во каналот едно 24 часа негде.

А прашањево баш и не го сфаќам, ти можеш и од прв пат да ја забремениш, не па од втор пат.
Кај него во фамилија од трета палело :pos:

Изгледа мислеше втор пат по саат време пак да има незаштитен секс. Друга логика на прашањето не гледам...

Член од
28 февруари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
0

znaci da si cekam sea da i dojdi ako ne i dojdi ebimu majkata :D toeto ...
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 16:26 ---
Кај него во фамилија од трета палело :pos:

Изгледа мислеше втор пат по саат време пак да има незаштитен секс. Друга логика на прашањето не гледам...
abe mene ne mi e za da ja zabremenam ... bese sobese zavrsiv rabota nadvor pojdov se izmiv se izbrisaf i po eden sat pak ... i mene mi bese da ne ostani nesto vnatre "vcefka" i posle da si vlezi vnatre... a trebase denojve da i dojdi :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
znaci da si cekam sea da i dojdi ako ne i dojdi ebimu majkata :D toeto ...
--- надополнето: 28 февруари 2012 во 16:26 ---

abe mene ne mi e za da ja zabremenam ... bese sobese zavrsiv rabota nadvor pojdov se izmiv se izbrisaf i po eden sat pak ... i mene mi bese da ne ostani nesto vnatre "vcefka" i posle da si vlezi vnatre... a trebase denojve da i dojdi :D
Епа ајде честито, да е живо и здраво :pos:

Шала на страна, користеше кондом вториот пат или не?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.400
Поени од реакции
11.276
цццццц сте имале незаштитен секс без притоа да имате некое знаење (n)
и сигурно дека останало сперма внатре вцефката твоја доколку притоа не си мокрел ма да и тоа не е 100 посто сигурно

Kajgana Shop

На врв Bottom