Секс школо

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мм, не е баш до машкото колку трае сексот. Туку повеќе е до девојката.
Ако таа знае да „запали“ добро и да знае добро да стега со pussy muscules, нема шанси да се издржи повеќе од 15-20 минути.

Ако само онака „слободно дразнење“ може и со саати да трае :):smir:
Па во тоа е умешноста, да можеш да си ја контролираш ејакулацијата без оглед на тоа колку ќе те напали девојката. :)

Ама, па што е важно времетраењето на крајот на краиштата... Квалитетот не секогаш е квантитет. :smir:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Ја сум бизнисмен земјоделец и неам време да се дразнам со сати, секое подолго сексање мене ме чини пари, така да гледам то да оди на брзинка и да траи на пример дур чекам да крени слушалката некој партнер во бизнисо на кој му се јавувам.

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Ако таа знае да „запали“ добро и да знае добро да стега со pussy muscules, нема шанси да се издржи повеќе од 15-20 минути.

Decava imaat po 15-16 godini i ne veruvam deka do tolku se vesti vo draznenjeto.A i da ne e taka ,ne moze ako ne e iskustvoto vo prasanje sexot sekogas da zavrsuva prebrzo...ne ti e sekogas najubavo neli?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Не знам колку односи имам имано до сега но ме мачи едно прашање...
Зошто машките не можат да издржат во сексот повеќе од 15 -20 мин. (мислам на свршување) баш тоа не ми е јасно и ако може да ми го објасните ако знае некој ...
Однапред благодарам
Site pocnaa da ti vikat i mozebi te isplasija.Vaka drugar sea.Sega razmisluvas za 15-20 min odgodina ke razmisluvas za 20-30 dogodina 30-40.Zborot mi e deka se e do rutinata a rutinata se stekniva so iskustvo.I ic da ne beris gajle zatoa sto taa so resilla da bide so tebe(16 godisnik) znae sto da ocekuva od tebe i sigurno ne ocekuva saat vreme ili slicno.A ako sakas sovet za podolgotrajno seksualno uzivanje togas korsiti kondomi Dureks Performa i dokazano e deka umereno kolicestvo na alkohol dobro deluva no samo umereno.I postojat drugi finti koi maksite gi primenuvat za da dobijat mal odmor.Na primer koga osekas nagon prekinuvas pa demek menjas poza dodeka smenis poza ti sobiras sila ili pa ednostavno go zabavuvas tempoto i uste mnogu drugi koi so tek na vremesam ke si gi otkries.A da ne si beris gajle na tvoite vrsnici neznaat zena sto e a ti pa i za odnosi.20 min 20 za godinite ti se super i tia:smir:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Точкест, ај сеа... Мувата на капата :pos:

ma4o boy, убаво ти пишаа бе погоре. Играј плејстешн, фудбал, кантер турнири, табла у маало, радувај се ако фатиш девојче за г`з, не одма ти со сексот на млади години :) Ако па веќе си почнал, тогаш не се секирај, има начини да се пролонгира ејакулацијата, но за тоа освен што треба да имаш одредени биолошки предиспозиции, уште поважно е да научиш психичка контрола, а за тој дел подобро некое момче да ти каже, ние жените не се разбираме нали. :icon_lol:

На крајот на краиштата, 15-20 минути не се трагични, туку се просечни, а со тек на времето и искуството, таа временска граница ќе се проширува, не се секирај. :wink:
/мрчи, мрчи:)
Ма4о за психичката контрола.....мисли на старо бапче без заби

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
/мрчи, мрчи:)
Ма4о за психичката контрола.....мисли на старо бапче без заби

Е, тогаш има да трза 3 саати ко од шала...хаххахаа
на старо бапче бе.. мора сам да си најде нешо техника ли е шо ли ќе да е за да ја оддолжи ејакулацијата, и да вежба бааги со леванка и десанка па ваљда ќе задоволи во понатамошен текст на муабетот.:nesum:

С

Сатори

Гостин

За мене сексот не е секс, ако не се вклучени горе споменатите pussy muscules, затоа што на тој начин го чувствувам продирањето многу посилно и „дразнењето“ е поинтензивно.
Затоа, подобра опција ќе биде 20 минутен секс кој што ќе ме премори отколку 4 часовна стави-вади ситуација.:sport2:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Ajde ke ve molam za pomos;)Imam 16 godini i so devojkata pred nekoj den za prvpat probavme da imame seks,no ne sakase da vleze...Neznam dali e poradi toa sto ne bevme dovolno "zapaleni" ili nesto drugo bese problem,no ednostavno ne sakase...Moze li do nekoj sovet pls;)Fala odnapred;)

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ajde ke ve molam za pomos;)Imam 16 godini i so devojkata pred nekoj den za prvpat probavme da imame seks,no ne sakase da vleze...Neznam dali e poradi toa sto ne bevme dovolno "zapaleni" ili nesto drugo bese problem,no ednostavno ne sakase...Moze li do nekoj sovet pls;)Fala odnapred;)
Па пробаj бре да ја навлажниш првин. Ако и на неа и е првпат, сигурно и е и помалку страв од самиот чин и стегнати и се мускулите доле. Гали ја, мази ја, лизни ја (не е гадно ич, батали стереотипи!), запали ја човече! Не можеш туку така на суво да го бапнеш, ке те боли и тебе, многу...Опуштете се и двајцата, запалете се и...let the games begin.:helou:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
A проба ли да турнеш... онака малку :S

И најпосле... имате можност и за обид бр2... земајте лубриканти.

Или па читај над мене ^

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Што не сакаше?
Да влезе.

Немојте да фаќате сеири на темава.Ако мислите дека имате совет слободно кажете,а ако сте имале еднаш или ниеднаш сексулен однос,воздржете се од делење памет.

Член од
30 октомври 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Mozda malku zamaram,no mi trebaat soveti ne samo za mene tuku i za nea...

Napisav pogore sto kako,pa ako moze nekoj uste nesto da ne sovetuva za da se sluci ona sto go sakame...Fala odnapred

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Чекај, секс од 15-20 минути е краток?

Ај не си правете филмови...

Kajgana Shop

На врв Bottom