Секс за една вечер

Дали сте за секс за една вечер?

• Да

Гласови: 439 75,6%
  • Не

Гласови: 142 24,4%

• Вкупно гласачи
    581

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
која е слободна слободна си е, и тука нема мислење многу, а какви штуки има по светов бел, шо све држи земјава...леле мори мајкице...

ја не би...:pos2:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Па секс за една вечер и не е од некое големо значење, не дека нема во него возбуда, забава и не дека не треба да се проба, ама барем дупло е поубаво кога е придружено со емоции и кога е со личност која те исполнува и на други полиња, освен физички :)
Не сум имала вакво искуство, а не викам дека не би имала некогаш, пошто не можам да знам на какви дечки и ситуации ќе налетам, ама сепак ја преферирам другата опција, во врска, со некој што и емотивно ти значи.

Д

Демијан

Гостин
Мене доста повозбудлив ми е секс за една вечер со девојка што ме привлекува само физички,онака да ја запознаам вечерта и одма да се случи чинот.Со девојка што ми значи т.е. имам некои чуства према неа сексот не ми е добар незнам ни јас зошто.Ваљда затоа што кај таа девојка сексот не ми е примарна цел.Девојка што не ја знаеш да се исексате онака убаво и после чао пријатно,најдобра варијанта и најдобар и највозбудлив секс.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Abe poubavo nesto od toa ima li sekako pak zavisi od situacija neli dali si u vrska ili ne ama pak ke recam poubavo nema samata vozbuda e jaka pojako nesto nema i onaka posebno neli treba i ponekad na javni mesta da go pravis ne sekoj ima paricki da ja\go odnese vo hotel ili ima hrabrost da ja\go odnese doma ako e vo vrska posebno onie dugackite vrski:toe: e koa si pak sloboden pak togas e posebna prikazna neli freestyler i se klecas kaj sakas:icon_lol:
NA KOJ NE MU SE SAKA DA PUKNE
:toe::helou::icon_lol::nesum:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Налетав на една песна од '80.-те со поучна порака за темава :icon_lol:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
За една вечер да, ако сакаат двајцата... :) Си имаат потреби, разочарани од љубовен и сексуален живот на пример и си се опнат еднаш :) Или им се сака ебање а немаат партнер :)

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Јас не реков дека девојките треба да се плескаат со секој еден како што тоа го прави "слободниот запад" туку дека оправдувам таков тип на авантура... а и мислам дека секс за една вечер немаат само зафатени девојки со долга врска и тако дајле... шо значи не ти држи место баш муабетот... ај да се пофилмаме малце... одиш на одмор некаде,странство да речиме...нема врска каде...(замисли си дека си слободна женска...) и ти се пушта еден типац БОЛИ ГЛАВА... се забавувате вечерта и ја имате авантурата т.н секс за една вечер... утредента можеби ќе се видите,а можеби и не... ако се видите можеби пак да се плесните... си одиш дома,никому ништо...ни ти се извадиле лоши муабети... ни нешто трето... значи станува збор за слободна женска... да не се разбериме лошо...
А и мислам дека не им давам лоша поука на девојките со тоа што си го кажувам моето мислење имам право сепак ова е Форум,на крај краева, не им сум мајка,ни сестра да ме слушаат...:smir:

epa ubavo mi replicira na prasanjeto... ti imas takvo razmisluvanje jas imam drugo razmisluvanje..sepak nemozam da te svatam ali nema veze zavrsivme so muabetot oti vaka do nova godina nema da se razberime.. i :smir:

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
секс за една вечер - да...па не е ништо страшно, само незнам дали би можела со некој што прв пат ко гледам...мислам дека тоа не :back:

Kajgana Shop

На врв Bottom