Мишелинка
расол
- Член од
- 19 мај 2006
- Мислења
- 3.449
- Поени од реакции
- 385
Подобро со еден маж 100 пати отколку со 100 мажи по еднаш. Ја мислим да![]()
Уф

Подобро со еден маж 100 пати отколку со 100 мажи по еднаш. Ја мислим да![]()
Во искушение те става, а :helou:УфЗависи, зависи...
ептен убаво кажано...Sek za edna vecer-NE-
Loso svateno i gresno-GOLEM GREV
значи има шанса.I have to love to make love - taka da ne sum probalo i verovatnosta deka ke probam e 0,0001%
Не бе, сеа дечко имам! Тоа кога сум слободна...Во искушение те става, а :helou:
Иначе, како и мнозинството од машката популација, сум за секс за една вечер.
Јас не реков дека девојките треба да се плескаат со секој еден како што тоа го прави "слободниот запад" туку дека оправдувам таков тип на авантура... а и мислам дека секс за една вечер немаат само зафатени девојки со долга врска и тако дајле... шо значи не ти држи место баш муабетот... ај да се пофилмаме малце... одиш на одмор некаде,странство да речиме...нема врска каде...(замисли си дека си слободна женска...) и ти се пушта еден типац БОЛИ ГЛАВА... се забавувате вечерта и ја имате авантурата т.н секс за една вечер... утредента можеби ќе се видите,а можеби и не... ако се видите можеби пак да се плесните... си одиш дома,никому ништо...ни ти се извадиле лоши муабети... ни нешто трето... значи станува збор за слободна женска... да не се разбериме лошо...
А и мислам дека не им давам лоша поука на девојките со тоа што си го кажувам моето мислење имам право сепак ова е Форум,на крај краева, не им сум мајка,ни сестра да ме слушаат...:smir:
Па тоа е убавината на таков секс според менесекс за една вечер - да...па не е ништо страшно, само незнам дали би можела со некој што прв пат ко гледам...мислам дека тоа не :back: