Многу нормално. Тешка глупост и лажење е тврдењето дека женските сите до една се гадат од таков секс и со сила го упражњаваат.А женските нема да искористат? Или нив со сила ги приморуваат на тоа?
и не... немаат сите машки гласано за да... има и женски, кои сакаат и пректикуваат таков секс, не го измислиле само машките истиот.
Еее ами ако нејќи тој ?! Шо прајме ? А јас напалена на него леле мајко...после.... уше еден секс
И јас така мислев кога имав 16...чекај има време ќе ти се смени мислењето...си мислиш дека тебе нема да ти биди убо на таквото ? И ти си го прајш кевот...чао,пријатно.....млада сум си ја, ама и никогаш не би го практикувала ова! Некако ми е безвезе заш он ќе ме има една вечер, Фактички ќе ме искористи и после што? Ништо, ме заебал!!
..а ова за анкетава, веруем дека машкиве све гласале за Да!!:nenene:
ubavo kazano,ama pa ke rizikuvas li pak da se kaes deka si ja ispustila taa vecer,deka si go ispustila tipacot i sansata za fenomenalna vecer...ili pak ke bides srekna sto si go imala ,barem taa vecer?Еее ами ако нејќи тој ?! Шо прајме ? А јас напалена на него леле мајко...
Далеку од тоа дека не сум за,сум за таков тип на авантура... =) е сега ќе ризикуваш да не ти остани типацот в глава.
да да го практикувам и тоа многу често јбг слободен дечко сум и можам да праам што сакам се додека не ја сретнам поубаата половина :sekss: на екс:bravo:Вем,бем тенк ју мемили со други зборови плескање за една вечер и никогаш повеке.Од овој синдром повише патат оженети мужи(лајк ми) или омужени жени.Сепак,брзото темпо на живот ретко остава време за подлабоки релации и најчесто се сведува на луд секс за една употреба.
Сте имале :?: И колкава е веројатноста да остане баш тоа-само сега и никогаш више :?:
Epa dobro razmisluvanje, ali vikas koga si imala 16 god podrugo si razmisluvala..izgleda togas si bila popametna i poubavo si gledala na rabotite..ova ti sto go pisuvas mozebi go ima nekade a i kaj nas no toa e premnogu retko bidejki site se pazat i ne sakaat da im izleze los muabet pa posle da setaat cel zivot kako momicki ili pak ce gi zeme nekoj sto pojma si nema za niv...nisto ne ostanalo skirieno a i toa nema da ostani sto togas? realonsta e sosema poinakva od nasite sonista..Еее ами ако нејќи тој ?! Шо прајме ? А јас напалена на него леле мајко...
Далеку од тоа дека не сум за,сум за таков тип на авантура... =) е сега ќе ризикуваш да не ти остани типацот в глава.
И јас така мислев кога имав 16...чекај има време ќе ти се смени мислењето...си мислиш дека тебе нема да ти биди убо на таквото ? И ти си го прајш кевот...чао,пријатно...
И јас никогаш не сум го направила тоа,само кажувам како размислувам за тоа...би страхувала малце јас да не се затрескам... =)
не знам дали сум била попаметна или врска сум немала шо прај светот...не дека БИ праела така... оправдувам такви авантури :wink:Pa koj ne bi sakal eden dobar seks na eks i nikomu nisto...
Epa dobro razmisluvanje, ali vikas koga si imala 16 god podrugo si razmisluvala..izgleda togas si bila popametna i poubavo si gledala na rabotite..ova ti sto go pisuvas mozebi go ima nekade a i kaj nas no toa e premnogu retko bidejki site se pazat i ne sakaat da im izleze los muabet pa posle da setaat cel zivot kako momicki ili pak ce gi zeme nekoj sto pojma si nema za niv...nisto ne ostanalo skirieno a i toa nema da ostani sto togas? realonsta e sosema poinakva od nasite sonista..
Nema lutis !!не знам дали сум била попаметна или врска сум немала шо прај светот...не дека БИ праела така... оправдувам такви авантури :wink:
Јас не реков дека девојките треба да се плескаат со секој еден како што тоа го прави "слободниот запад" туку дека оправдувам таков тип на авантура... а и мислам дека секс за една вечер немаат само зафатени девојки со долга врска и тако дајле... шо значи не ти држи место баш муабетот... ај да се пофилмаме малце... одиш на одмор некаде,странство да речиме...нема врска каде...(замисли си дека си слободна женска...) и ти се пушта еден типац БОЛИ ГЛАВА... се забавувате вечерта и ја имате авантурата т.н секс за една вечер... утредента можеби ќе се видите,а можеби и не... ако се видите можеби пак да се плесните... си одиш дома,никому ништо...ни ти се извадиле лоши муабети... ни нешто трето... значи станува збор за слободна женска... да не се разбериме лошо...Jas dobro go procitav tvojot predhoden post i ne rekov deka ti bi pravela taka ...btw temata e.. Dali si za ili ne!.. Samo toa sto go pisa ne e dobra pouka za devojkite a i za tebe.. Ne sme nekade na zapad kade sto ponasanjeto im e znacitelno porazliceno od naseto kade 90% mozebi i poveke od naselenieto bas gi briga sto se slucuva okolu niv..a i ocekuvam odgovor na prviot post i na prasanjeto sto ti go postaviv.. Eve da bidam podirekten imas decko dolgo vreme i se slucuva takva avantura ti kako sto ja pisa.. Se plesnuvate so nekoj tipac i nikomu nisto no eve tipacot pocnuva povtorno da te bara i da ti se javuva sto togas .. ?mozi vaka ti pisuvam bidejki te poznavam i ne ocekuvav vakvo razmisluvanje od tebe :nenene:ali ajde da zavrsime so muabetot.. :baeh:
Муабет од една моја ценета сојебаркиња.Јас сум женско и се ебам со секој кој ми го фати око, ама само со заштита, за да не закачам некое болештиње!
Господ ми дал таквата, за кој красни да ја чувам???
Врска нема. Што мислиш, ние не користиме а? Зошто да те заебал, кога и ти си сакала и си свесна дека е тоа само за една вечер. Не ќе очекуваш ваљда врска да имате после тоа. Имаш секс таа вечер убаво си поминуваш и чао. Као демек нас не ни се сака :helou:
Не зборам за тоа дали ти би го практикувала ова или не, туку општо на муабетот шо го имаш подоле.
...Сеа ме збунивте!!! хих како шо кажа појзн оправдано ми е,младо сум. И дури можеби за неколку години ќе сменам мислење *се надевам дека немаИ јас така мислев кога имав 16...чекај има време ќе ти се смени мислењето...си мислиш дека тебе нема да ти биди убо на таквото ? И ти си го прајш кевот...чао,пријатно...
И јас никогаш не сум го направила тоа,само кажувам како размислувам за тоа...би страхувала малце јас да не се затрескам... =)